Waterschap Hollandse Delta

Allround Monteur (BBL)

  • Vacature
  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Zuid-Holland
Brielle
15 augustus 2023
10 oktober 2023

Details van de functie

Logo Als allround monteur sleutel jij aan de werktuigbouwkundige onderdelen van onze installaties voor reparaties, onderhoud en het oplossen van storingen. Hierbij werk je volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Wat ga je doen?
Als allround monteur verhelp je storingen en optimaliseer je apparatuur, installaties en systemen.

Dit betekent dat je werkzaamheden voorbereidt voor het verhelpen van storingen aan en optimaliseren van apparatuur, installaties en systemen. Ook neem je hier voorzorgsmaatregelen voor. Je demonteert, bewerkt, herstelt en monteert componenten. Wanneer je je werkzaamheden hebt afgerond, test je of je de storing hebt opgelost of controleer je of de optimalisatie naar behoren werkt. Als de tests en controles positief zijn, lever je de apparatuur, installaties en systemen weer netjes op.

Over het team
De afdeling Beheer en Onderhoud is verantwoordelijk voor buitenruimten. Vanuit het team Buiten West op werf de Klomp in Brielle ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de onderhoudswerkzaamheden in het gebied. Hoewel je ruim 10 directe collega’s hebt, ben je ook veel met een collega op pad in ons werkgebied.

Dit ben jij
  • Je werkt graag buiten en je bent niet bang voor “vuile” handen. Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Wij verwachten van jou dat je doet wat je zegt en dat je bereid bent om zo nu en dan ook buiten kantoortijden te werken;
  • Je volgt (of start) een technische BBL-opleiding;
  • Je hebt een VCA diploma of bent bereid om deze te behalen.

Dit bieden we jou
Je komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we jou:
  • Een bruto maandsalaris tot € 1.701,- op basis van BBL lonen en een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we naast de jeugdschalen af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • Een contract voor 36 uur per week.

Hier ga je werken
Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast?
Ben jij dé allround monteur die WSHD verder gaat helpen? Reageer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Waterschap Hollandse Delta
Contactpersoon:
Shivani Bhattoe
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!