Gom

Bid Support Medewerker bij Gom

Details van de functie

Logo Wil je als bid support medewerker een essentiŽle bijdrage leveren in onze kernteams?

Functieomschrijving

Gom is onderdeel van de Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn continu in beweging en behoren tot de top van schoonmaakdienstverleners. Wij werken vanuit de overtuiging dat dit resultaat een optelsom is van de prestatie die wij met elkaar leveren; iedere dag weer. We zijn een organisatie die zich specialist mag noemen en daar zijn wij trots op. Dit doen we binnen de segmenten Onderwijs, Offices, Specialistische Reiniging en Zorg.

Wij gaan voor de beste kwaliteit, zowel in onze dienstverlening als in onze aanbestedingstrajecten. Met een groeiambitie voor 2024 voor de deur, zoeken wij een Support Medewerker die ons succesvolle tenderteam komt versterken.

Dit ga je doen

Als Medewerker Bid Support maak je onderdeel uit van de Tenderdesk en van het kernteam van een lopende tender. Ons team bestaat uit bidmanagers, bidwriters en bidsupport medewerkers. Met energie, creativiteit en uiteraard humor werken wij met zijn allen om de tender binnen te halen.

Jij bent in dit team verantwoordelijk voor de optimale en nauwkeurige ondersteuning in het tenderproces, dit doe je door het bijhouden van de centrale administratie. Denk hierbij aan het scannen van Tenderned, registreren van publicaties (inclusief de communicatie hierover) in ons CRM-systeem, invullen en uitzetten van verklaringen, deadlines bewaken en de planning borgen. Daarnaast onderhoud je via de bekende platforms en per e-mail contact met de aanbestedende dienst.

Als medewerker bid support ben je onze steun en toeverlaat. Jij houdt bij welke tenders er gepubliceerd zijn, je snapt welke tenders er relevant zijn en deelt de bestanden met het team. Tijdens het proces zorg jij dat alle documenten kloppen en borgt dat ze op de juiste manier in ons registratiesysteem verwerkt worden. Jij borgt tijdens het overleg van het bidteam dat alle afspraken helder zijn en iedereen weet wat hij of zij moet gaan doen. Je collega's voorzien van de juiste informatie, geen probleem! Zorgen dat alles goed en correct in de systemen staat, natuurlijk! Afspraak is afspraak, zo ben jij! Binnenkort weten je collega's niet meer hoe ze het ooit zonder jou hebben gered. En als de tender gewonnen is, vier je samen met ons het feestje!

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving. Je komt terecht in een jong en energiek team en binnenkort kunnen we niet meer zonder jou. En doorgroeimogelijkheden voor die mooie carriŤre zijn er volop.

Naast een veelzijdige functie, bieden wij een salaris tussen de EUR 2.600,- en EUR 3.200,- bruto o.b.v. van een fulltime dienstverband, 27 vakantiedagen, een goede pensioenregeling , mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's

Wie je bent

We zoeken een enthousiaste en kundige collega, die bij voorkeur ervaring heeft met Bid & Tendermanagement en graag werkt in een dynamische omgeving. Jij weet je stempel te drukken in een klein team. Bovendien beschik je over:

  • Een afgeronde mbo4 diploma, met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Dit kan op het gebied van Bid en Tendermanagement zijn, maar evengoed kan je van toegevoegde waarde zijn als je ruime ervaring hebt op gedaan op secretarieel of administratief vlak;
  • Stalen zenuwen, je weet hoe het is om tien ballen in de lucht te houden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel in spreken als schrijven).

Jouw persoonlijkheid vinden wij uiteraard ook belangrijk in deze positie. Graag zien wij de volgende kwaliteiten terug in onze toekomstige collega;
  • Accuraat, gestructureerd en een verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Energiek en creatief;
  • Stressbestendig;
  • Gezonde dosis humor en enthousiasme.

Word jij onze nieuwe bid support medewerker? Wil jij een bijdrage leveren aan de groeiambitie van Gom? Reageer dan door te solliciteren!

Liever eerst nog wat meer te weten komen? Dat kan! Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom