Gom

Schoonmaak medewerker bij diverse locaties in Nijmegen

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een nieuwe schoonmaak baan in de omgeving in Nijmegen, Gelderland? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij verschillende kantoorpanden in Nijmegen. Ja gaat met je eigen vervoer lang de verschillende locatie. Een leuke functie met veel zelfstandigheid!

De werkzaamheden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 20:00 in overleg met de leidinggevende. Dit gaat om een parttime dienst verband van 10 uur in de week.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar een collega die aan de slag gaat bij HKS in Nijmegen van maandag t/m vrijdag voor gemiddeld 10 uur per week. De uren zijn flexibel in te delen tussen 07:00 - 16:30 en dus ideaal als bijbaan!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR12,15 en EUR13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar EUR12,58 tot EUR14,35 per uur vanaf 21 jaar);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb/ben jij;

  • minimaal een basis beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • eigen vervoer zoals een auto, fiets of scooter;
  • een zelfstandig persoon.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Nijmegen, Gelderland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom