Gom

Schoonmaak medewerker bij Soma College in Harderwijk

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak baan in Harderwijk? En weet jij als schoonmaak medewerker de verwachtingen van de klant te overtreffen? Dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een zelfstandige parttime baan in Harderwijk? Werk je graag in een teamverband? Én weet jij de verwachtingen van de klant te overtreffen? Dan zoekt Gom jou!

Wij zijn in Harderwijk op zoek naar een enthousiaste collega die zich thuis voelt in de schoonmaakwereld en die ons team komt versterken als parttime schoonmaak medewerker bij het Soma Collega in Harderwijk. Je gaat aan de slag in een team van 5 schoonmaak medewerkers met wie je samen de uitdaging aangaat om de leslokalen, het sanitair en de slaapgebouwen er dagelijks spik en span uit te laten zien!

Dit is een parttime dienstverband van 10 uur in de week waarbij je 2 uur per dag werkt. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 20:00 of van 06:00 tot 08:00.

Toe aan meer uitdaging? We hebben ook een vacature open als meewerkend voorman/ voorvrouw! Voor meer informatie, neem contact op met de recruiter.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR12,15 en EUR13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar EUR12,58 tot EUR14,35 per uur vanaf 21 jaar);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent Flexibel, gastvrij, precies en positief. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker;

  • kan je goed samen werken in teamverband;
  • ben je in de mogelijkheid om een VOG aan te vragen;
  • hou je van een uitdaging;
  • affiniteit en/of ervaring met werken in de schoonmaakbranche en werken op keuringspanden.

Ben jij de teamplayer die wij zoeken in Harderwijk? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom