Jigler

Allround machine operator

Details van de functie

Logo Introductie
Ben jij een (ervaren) allround machine operator met ervaring op een productieafdeling? Hou jij van veelzijdig werk in een 5-ploegensysteem en werk je hierin precies en conform te geldende regelgeving? Als jij een sociale collega bent die van aanpakken houdt en in de regio Elst (Utrecht) woont verdien je tot wel € 3.400,- bruto per maand exclusief 28% ploegentoeslag.

Wat ga je doen

Als allround machine operator heb je te maken met een divers takenpakket. In een team van 9 personen zorg je ervoor dat het productieproces perfect draait. Eventuele machinestops en gevonden fouten tijdens de controle van de apparatuur analyseer en rapporteer je aan de shiftleider. Wanneer er een nieuw product gemaakt dient te worden bouw jij de matrijzen om. Conform de voorschriften test je deze om te zorgen dat er zo min mogelijk plastic verspilt wordt. Met jouw kennis als operator ken je de richtlijnen van de Health&Safety, Food Safety en Housekeeping en zorg je dat deze altijd worden nageleefd. Om ervoor te zorgen dat doelstellingen behaald worden zorg jij dat alle machines perfecte kwaliteit leveren door goed onderhoud te plegen.

Jigler is dé werkgever voor technisch professionals
Op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je het gevoel dat je meer waard bent? Onze ervaren intercedenten helpen jou in je zoektocht naar de juiste baan in de techniek. Daarom kies je voor Jigler:
 • Voorgesteld worden bij de mooiste techniekbedrijven bij jou in de buurt
 • Gegarandeerd goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris
 • Een baan passend bij jouw eisen en wensen
 • Bemiddeling naar een vaste baan
 • Vaste contactpersoon die met je meedenkt
Over het bedrijf

Je werkt als operator bij een opdrachtgever die een wereldwijde dienstverlener is als producent van harde plastic verpakkingen voor veel wereldwijd bekende consumentenbedrijven. Zij zijn actief in de levensmiddelen- en drankindustrie, cosmetica, persoonlijke verzorging en huishoudelijke apparaten. Al bijna 50 zijn zij experts in het produceren van economisch duurzame harde plastic verpakkingen. Op dit moment wordt de expertise gebruikt om hun klanten en de totale plasticindustrie te helpen gebruikte plastic verpakkingen terug te winnen. Deze worden omgezet in nieuwe grondstoffen om uiteindelijk nieuwe flessen te maken.

Wat bieden wij jou
 • Een salaris tussen de € 2.400,- en de € 3.400,- per maand exclusief 28% ploegentoeslag
 • Uitzicht op een vast contract als Allround Machine Operator
 • Overwerk wordt goed gecompenseerd (150%/200%)
 • Aankopen met belastingvoordeel

Wat heb je nodig
 • Je woont in de regio Elst (U)
 • Je hebt je Vapro A, B of C op zak
 • Bereid om te werken in 5-ploegendienst
 • Ervaring en kennis van machines (Injection en/of Blow Moulding)

Meer informatie

Wil jij direct aan de slag als allround machine operator bij dit bedrijf in Elst? Solliciteer dan hieronder! Wij nemen snel contact met je op en stellen je dan graag voor aan dit bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mail naar [stuur een e-mail] en vraag naar Harry van den Brink.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Jigler