Gom

Schoonmaakmedewerker Fontys Hogeschool Sittard

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een schoonmaak baan in Sittard? Werk jij graag met leuke collega's en dichtbij huis? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als schoonmaak medewerker in Sittard? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor de Fontys Hogeschool zijn wij op zoek naar een nieuwe schoonmaakmedewerker die parttime aan de slag wil gaan. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het verzorgen van een schoon en verzorgde leeromgeving voor de studenten.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7:15 tot 11:15 of 14:00 tot 18:00. Dit is een parttime dienstverband van 10-20 uur per week. Een erg flexibele baan waar je dus in de ochtend of in de namiddag kan werken!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR12,15 en EUR13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar EUR12,58 tot EUR14,35 per uur vanaf 21 jaar);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Sittard, Limburg? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom