Kracht voor Jeugd en Gezin

HR Business Partner ? Kracht Den Haag

Details van de functie

Logo Wil jij bijdragen aan een prettig werkklimaat en daarmee werken aan een betere samenleving in Den Haag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Kracht is een samenwerkingsverband tussen Incluzio, FamilySupporters, Yoep, Impegno en Mentaal Beter. Kracht heeft de opdracht namens de gemeente Den Haag gekregen om vanaf 1 januari 2024 verantwoordelijk te zijn voor de preventie, de toegang, de basisteams en het leveren van een groot deel van de benodigde specialistische zorg voor jeugd- en gezin in de percelen Kust en Escamp in Den Haag.

Ieder kind verdient het om in een veilige, gezonde en kansrijke omgeving op te groeien. Dat gunnen we elk kind en elke ouder/opvoeder. Kracht is er voor het hele gezin; het kind ťn de opvoeders. Wij kijken samen met alle betrokkenen wie kan ondersteunen en hebben oog voor de totale leefomgeving. Samen anders denken. Samen anders doen.

Elke vraag verschilt. Onze aanpak niet. We hebben drie waarden waar we ons altijd aan vasthouden:
 • Eenvoud, lokaal en integraal
 • Ruimte voor de professional
 • Gezinsgericht en leefwereld centraal

Wat ga je doen?

Als HR Businesspartner bij Kracht ben je de schakel tussen de operatie en het management op HR gebied. Jij bent het aanspreekpunt voor de uitvoering en invulling van het HR beleid. Je bent een vraagbaak, gesprekspartner en bondgenoot voor de leidinggevenden op HR gerelateerde zaken. Daarnaast ga jij je bezighouden met het verder ontwikkelen en uitrollen van thema's, zoals: duurzame inzetbaarheid, ziekteverzuim en strategische personeelsplanning.

Kortom:
 • Je coacht en adviseert leidinggevenden om een goede balans te vinden tussen de belangen van de organisatie en de medewerkers;
 • Je zorgt voor een correcte toepassing van de cao en arbeidswetgeving;
 • Je creŽert en realiseert samen met het management een prettig werkklimaat waarin tevreden medewerkers werken aan het behalen van de organisatiedoelstellingen en een goed werkgeversimago.

Je wordt ondersteund door de medewerkers van het HR Shared Service Center van Incluzio, die de gehele HR-administratie verzorgen. Je direct leidinggevende is de HR manager sociaal domein van Incluzio. Jij bent lokaal bij Kracht Den Haag actief, maar bent daarbij onderdeel van een groot HR-team van Incluzio waar je op allerlei gebieden mee samenwerkt.

Wat je krijgt

Je komt in dienst van Incluzio Randstad B.V. en je bent werkzaam voor het samenwerkingsverband Kracht. We bieden je een afwisselende baan in een bruisende en informele organisatie. Er is ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Daarnaast krijg je:
 • een bruto salaris van minimaal EUR 3.226,- en maximaal EUR 4.756,- o.b.v. 36 uur per week (conform cao sociaal werk, schaal 9);
 • een jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week met een beoogde startdatum van 1 januari 2024. We hebben de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • een individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
 • de mogelijkheid om hybride te werken en een smartphone + laptop ter beschikking.

Wie je bent

Je bent een ervaren HR-professional, die graag werkt in een dynamische omgeving en het leuk vindt om met elkaar te bouwen aan een organisatie die in beweging is en groeiend is. Als echte partner van de business ben je daadkrachtig en weet je te overtuigen. Met jouw zelfstandige en proactieve manier van werken weet je zaken gerealiseerd te krijgen.

Daarnaast beschik je over:
 • een afgeronde hbo bachelor of wo opleiding richting Human Resource Management (HRM);
 • minimaal 2 jaar werkervaring als HR Business Partner of 4 jaar als HR-adviseur;

Reageren

Wil je meer weten over de functie of de wervingsprocedure? Neem dan contact op met Wouter Besuijen, recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] . Wil je gelijk solliciteren? Dan mag je via de website je CV en korte motivatie richten aan Sylvie van Brandwijk (HR manager).

Over Incluzio Randstad BV

Ben jij de professional die wij zoeken? Dan kom je in dienst bij Incluzio Randstad BV en ben je werkzaam voor Kracht. Incluzio is de divisie die focust op de zorg en welzijn van de maatschappij. Wij bouwen, samen met inwoners en partners, mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt. Daar staan we voor! Hierin spelen zelfregie, minder afhankelijkheid van professionals, steun vanuit de gemeenschap en netwerken een grote rol. Wij werken vraaggericht en onze aanpak is georganiseerd vanuit de buurt. Laagdrempelig en voor elke inwoner toegankelijk. We maken gebruik van aanwezige voorzieningen, faciliteren inwoners waar nodig, zetten bewezen innovaties uit door heel het land en experimenteren met nieuwe werkvormen en technologische innovaties. Zo versterken wij de samenleving elke dag weer! Dit doen we onder meer in Leiden, Rotterdam, Leeuwarden, Utrecht, Venlo, Rheden en Leiderdorp. Meer weten? Neem een kijkje op onze website: www.incluzio.nl en www.krachtdenhaag.nl.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Kracht voor Jeugd en Gezin