Jigler

Monteur technische dienst

Details van de functie

Logo Introductie
Ben jij een ervaren monteur technische dienst die van aanpakken weet? Hou jij van veelzijdig werk in een 5-ploegensysteem en werk je met een hoge mate van nauwkeurigheid? Als jij ervoor zorgt dat problemen worden gedraaid in oplossingen, dan is dit jouw kans om aan de slag te gaan bij dit wereldwijd opererende bedrijf in Elst en verdien tot wel € 3.500,- bruto per maand exclusief 28% ploegentoeslag.

Wat ga je doen

Jouw dag als monteur technische dienst start met een overleg binnen jouw collega's van het technische team. De engineering manager spreekt met het team de planning door en jij start met het preventief onderhouden van een Moulding machine. Het is jouw taak om de efficiŽntie van deze machines te verbeteren. Tijdens dit onderhoud merk jij een kleine storing op en deze verhelp je direct. Om ervoor te zorgen dat deze storing niet voor meer voorkomt geef je een korte training aan de machine operators van die organisatie, zodat zij weten wat ze moeten doen om dit te voorkomen. Je zorgt dat de magazijnvoorraadlijst weer wordt bijgewerkt als jij materialen hebt gebruikt voor het klaren van de klus, zodat de inkoopafdeling precies weet wat er aangeschaft moet worden. Het is aan jou als monteur technische dienst om alle machines perfect draaiende te houden.

Jigler is dť werkgever voor technisch professionals
Op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je het gevoel dat je meer waard bent? Onze ervaren intercedenten helpen jou in je zoektocht naar de juiste baan in de techniek. Daarom kies je voor Jigler:
 • Voorgesteld worden bij de mooiste techniekbedrijven bij jou in de buurt
 • Gegarandeerd goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris
 • Een baan passend bij jouw eisen en wensen
 • Bemiddeling naar een vaste baan
 • Vaste contactpersoon die met je meedenkt
Over het bedrijf

Je werkt als monteur technische dienst bij een opdrachtgever die een wereldwijde dienstverlener is als producent van harde plastic verpakkingen voor veel wereldwijd bekende consumentenbedrijven. Zij zijn actief in de levensmiddelen- en drankindustrie, cosmetica, persoonlijke verzorging en huishoudelijke apparaten. Al bijna 50 zijn zij experts in het produceren van economisch duurzame harde plastic verpakkingen. Op dit moment wordt de expertise gebruikt om hun klanten en de totale plasticindustrie te helpen gebruikte plastic verpakkingen terug te winnen. Deze worden omgezet in nieuwe grondstoffen om uiteindelijk nieuwe flessen te maken.

Wat bieden wij jou
 • Een salaris tussen de € 3.000,- en de € 3.500,- per maand exclusief 28% ploegentoeslag
 • Uitzicht op een vast contract als monteur technische dienst
 • Overwerk wordt goed gecompenseerd (150% / 200%)
 • Aankopen met belastingvoordeel

Wat heb je nodig
 • MBO diploma richting Mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of aantoonbare werkervaring als Monteur Technische dienst op vergelijkbaar niveau
 • Met aanvullende cursussen op het gebied van elektrotechniek, mechanica of relevante onderhoudstechnieken heb je een streepje voor
 • Technisch inzicht op het gebied van mechanische-, hydraulische-, pneumatische en elektrotechniek.
 • Bereid om te werken in 5-ploegendienst

Meer informatie

Wil jij direct aan de slag als monteur technische dienst bij dit bedrijf in Elst? Solliciteer dan hieronder! Wij nemen snel contact met je op en stellen je dan graag voor aan dit bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mail naar [stuur een e-mail] en vraag naar Harry van den Brink.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Jigler