STL

Opleiding tot vrachtwagen chauffeur bij Van der Linden Transport

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je C rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Van der Linden Transport. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan word je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je C rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal er een testdag worden ingepland. Je gaat dan een ochtend of een middag een aantal testen afleggen en een stukje rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Als vrachtwagenchauffeur kom je op allerlei plekken zoals woonboulevards binnen de Benelux. Jij bent het visitekaartje van de Van der Linden club en weet hoe je jezelf moet presenteren bij de business to business klanten. Je komt te werken in een informele sfeer, waar er nog genoeg ruimte is voor een beginnend chauffeur om te groeien en leren.

Wat neem je mee?
  • Rijbewijs B met minimaal 2 jaar rijervaring;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Flexibiliteit;
  • Woont in de omgeving van Waalwijk.

Waar ga je werken?

Een gezond familiebedrijf bestaande uit 110 medewerkers met de derde generatie van de familie Van der Linden aan het roer. Dat zij een echt familiebedrijf zijn merk je aan alles: de lijntjes zijn kort, waardoor de communicatie zeer soepel verloopt, het team is hecht en ze werken nauw samen. Ruim 80 jaar geleden is Van der Linden Transport opgericht. Door de jaren heen zijn zij uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener die een totaalpakket aanbiedt met transport, warehousing en overslag, zowel over de weg als over water. Het aanbieden van deze diensten is mogelijk door een nauwe samenwerking van de bedrijven waaruit Van der Linden Groep bestaat, namelijk Van der Linden Transport, Furniture Logistics Waalwijk B.V. (FLOW) en Regionaal Overslag Centrum Waalwijk B.V. (ROC Waalwijk) & Van der Linden Express.

Wat krijg je?
  • Een baangarantie na het behalen van je groot rijbewijs;
  • Je komt te werken bij een vooruitstrevende en ambitieuze werkgever;
  • Er heerst een prettige werksfeer;
  • Moderne werkomgeving.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL