Gom

Specialistische Reiniger trappenhallen Breda

Details van de functie

Logo Ben jij een echte aanpakker en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Breda? Werk je graag samen met leuke collega's? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Breda? Én ben jij een echte aanpakker? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Bij de Business Unit Specialistische Reiniging in de omgeving van Breda zijn wij namelijk per direct op zoek naar enthousiaste en gedreven collega's die onze teams komen versterken als schoonmaker van de algemene ruimtes. Je wordt ook wel specialistische reiniger genoemd. Dit is voor verschillende opdrachtgevers in Breda zoals Alwel Wonen in Breda.

De werkdagen zijn van maandag t/m donderdag van 07:00 tot 15:00 uur. Iedere vrijdag kan jouw weekend al lekker beginnen, want dan ben je namelijk vrij! Dit is een parttime dienstverband tussen de 30 en 32 uur.

Als schoonmaak medewerker algemene ruimtes ben je verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van de trappenhuizen van diverse wooncomplexen, maar ook de openbare ruimtes van deze wooncomplexen. Denk hierbij aan de centrale hal. Samen met jouw collega gaan jullie op pad met de werkauto en gaan jullie langs meerderen klanten. Een rijbewijs is dan ook noodzakelijk voor deze functie.

Dit is een erg afwisselende baan, waarbij samenwerken centraal staat. Een grapje wordt dan ook snel gemaakt!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaker algemene ruimtes (specialistisch reiniger) bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris. Wil je hier meer informatie over? Neem gerust contact op met de recruiter!
  • een hecht en gezellig team van collega's;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, precies en klantgericht. Je kan zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als specialistische reiniger openbare ruimtes heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring met werken in de schoonmaakbranche is gewenst;
  • een rijbewijs B.

?

Ben jij de schoonmaak medewerker algemene ruimtes die wij zoeken in omgeving Breda? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom