Mediavisie B.V.

Stage | Managementassistent bij Mediavisie

Details van de functie

Logo Wij zijn voor de volgende stageperiode op zoek naar een Managementassistent (stage/BBL) binnen Mediavisie (32 uur / in overleg).

Wat ga je doen?
Als managementassistent neem jij de zorgen en lasten bij de werknemers weg. Je ondersteunt bij de werkzaamheden en zorgt dat binnen het bedrijf alles op rolletjes loopt en blijft lopen. Klinkt simpel, toch? Het is echter een uitdagende functie gezien je niet alleen de rechterhand zult zijn van het management, maar van een hele afdeling. We zijn dan ook niet op zoek naar stille muisjes die taken laten aandragen, maar een actieve aanpakker die het werk zelf ziet en daadwerkelijk werk uit handen neemt. Binnen onze organisatie hebben we een echte hands-on medewerker nodig met pit. Uiteraard krijg je hier ook heel veel voor terug!

Hoe zou jouw dag eruit kunnen zien?
Op het moment dat je binnenstapt neem je eerst de tijd voor een goede kop espresso of een lekkere cappuccino. Je start met een korte briefing met de manager, wat staat er vandaag op de planning? Een aantal belangrijke klanten komen langs en er zijn een aantal medewerkers die zich hebben ziek gemeld. Jij weet al precies wat je hiervoor moet regelen en gaat gauw aan de slag.

Je bent al druk bezig met de personeelsadministratie als de eerste klant aanbelt. Jij trekt je shirt nog even recht en opent de deur voor de klant en begeleidt hem naar de juiste persoon. Zodra je hem of haar een goede kop koffie hebt gebracht en weer op je plek zit komt een collega naar je toe. Zij heeft jouw hulp nodig bij het verwerken van bestanden in het systeem en de klant heeft er haast mee! Jij weet prioriteiten te stellen in al je taken en komt samen met je collega tot de oplossing. Tegelijkertijd weet je ook al je andere taken af te ronden. Wat een productieve dag tot dusver.

Na een uitgebreide lunch, die uiteraard door ons wordt verzorgd, pak je jouw werkzaamheden weer op. Je houdt opnieuw een korte briefing met je collega en brainstormt over innovatieve ideeŽn. Samen komen jullie tot een top idee voor een nieuw doorvoersysteem voor de administratie. De manager geeft jullie idee groen licht en voor je het weet is jullie idee geÔmplementeerd in je werkzaamheden voor de volgende dag! Vol goede moed naar morgen. Of is het al weer vrijdag? Borreltijd!

Dus..
Ben jij iemand die daadwerkelijk van aanpakken weet, meerdere ballen tegelijk hoog kan houden en het hoofd koel houdt bij de extreme pieken? Dan zijn wij op misschien wel op zoek naar jou!

Over ons
Onze expertise is slim verbinden, organiseren en informeren. Wij zijn een organisatie die concepten, tools en creaties combineert en realiseert op het gebied van nieuwe media. Mediavisie is specialist in onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. Sinds 1998 zijn wij marktleider op het gebied van loopbaanportals (ROC.nl en OpleidingenWerk.nl). Ons doel is om zowel de organisatie als de mens te voorzien van mediatools en services, door deze universeel toegankelijk en bruikbaar te maken.

Solliciteren kan via onderstaand formulier t.a.v. Amy van der Wekke.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Joost Aalbers
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Mediavisie B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.