Gom

Parttime schoonmaak medewerker bij diverse objecten in Nieuwegein

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een schoonmaak baan in Nieuwegein? Werk jij graag met leuke collega's en dichtbij huis? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als schoonmaak medewerker in Nieuwegein? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor de DHL Supply Chain en HSC Albert Heijn zijn wij op zoek naar een nieuwe schoonmaakmedewerker die parttime in de ochtend of middag aan de slag wil gaan.

  • HSC Albert Heijn: werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 11:00. Het betreft een parttime werkweek van 20 uur in de week;
  • DHL Supply Chain: werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en de naloop van 16:00 tot 18:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 25 uur in de week.

Het HSC Albert Heijn is een groot magazijn vol met alle producten die worden vervoerd naar de supermarkten. De vloer krijgt de hele dag veel te voortduren en doordat jij met de schrobmachine en/ of veegmachine over de vloer rijdt, glimt de vloer weer. Er heerst een gezellige sfeer onder de collega's waarbij je wordt beloond voor je prestaties! Albert Heijn Home Shop Center is zeven dagen per week open! In het weekend gaat het werk gewoon door.

Als werkzaamheden bij de DHL supply chain kan je denken aan het schoonmaken van de kantine, kantoorruimtes en toiletten.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR12,15 en EUR13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar EUR12,58 tot EUR14,35 per uur vanaf 21 jaar);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring of affiniteit met werken in de schoonmaak.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Nieuwegein? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom