Facilicom Solutions

Projectmanager Duurzaamheid

Details van de functie

Logo Word jij de drijvende kracht achter het verduurzamen en vernieuwen van onze dienstverlening? Wil je graag meewerken aan onze klimaat- en grondstoffen transitie?

Functieomschrijving

Bij verschillende IFM (Integrated Facility Management) klanten zijn wij als Soft Services Integrator tactisch en operationeel verantwoordelijk voor onder andere schoonmaak, beveiliging, catering, receptie en nog veel meer facilitaire werkzaamheden. Met onze dienstverlening ontzorgen wij de medewerkers van onze klanten.

Wat ga je doen?

Als Projectmanager Duurzaamheid ben jij dé duurzaamheidsexpert van onze facilitaire diensten bij onze klanten Jacobs Douwe Egberts (JDE) en ABN AMRO. Op basis van de duurzaamheidsdoelen van deze klanten en Facilicom maak jij een heldere roadmap om gestructureerd aan de slag te gaan met de verschillende duurzaamheidsthema's. Jij bent de verbinder tussen klant en het werkveld .

Thema's waaraan jij gaat werken hebben onder andere te maken met het creëren van circulaire bedrijfsvoering met daarbij zero waste omgevingen en het verlagen van de CO2 uitstoot. Je voert hierbinnen meerdere onderzoeken en projecten uit waarvoor je nauw samenwerkt met interne en externe stakeholders zoals leveranciers, klanten en partners.

Wat vraagt dit van jou?

Jouw hart gaat sneller kloppen van het verduurzamen van onze dienstverlening, maar weet ook als geen ander alle andere belangen boven water te krijgen om hier goed op in te spelen.

We verwachten een projectmatige manier van werken maar tegelijkertijd moet je ook om kunnen gaan met een veranderende omgeving, waardoor je soms van koers moet veranderen of ad-hoc werkzaamheden uitvoert. Je weet de complexe materie begrijpelijk en meetbaar te maken. Je identificeert mogelijke risico's, rapporteert over de voortgang en resultaten en adviseert over benodigde toekomstige projecten.

Wat maakt deze rol zo leuk?

Je schakelt op hoog niveau maar je steekt ook je handen uit de mouwen. Je managet de operatie én je bent verantwoordelijk voor alle change processen. Je werkt bij klanten samen met collega's die specialistisch zijn op het gebied van onder andere hospitality en facility management. Maar tegelijktijdig ben je onderdeel van een team met duurzaamheidsspecialisten. Hierdoor heb je sparringpartners op jouw expertise gebied en tegelijktijdig collega's die expert zijn binnen de operationele bedrijfsvoering.

Wie zijn wij?

Facilicom Solutions is onderdeel van Facilicom, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Wij combineren 'hard services' en 'soft services' en geven advies bij facilitaire vraagstukken. Bijdragen aan de beste werkomgeving voor onze klanten. Dat is wat je samen met 800 collega's van Facilicom Solutions elke dag weer creëert. De meest passende facilitaire dienstverlening zorgt ervoor dat mensen zich elke dag prettig voelen op hun werkplek en beter presteren. Wij combineren hierbij hospitality en services en zorgen ervoor dat het onze klant en haar medewerkers aan niets ontbreekt.

Wat je krijgt

Je komt terecht in een professioneel team van ervaren Facility Managers. Een team waar veel kennis en kunde te halen is over Operationele aansturing, Duurzame dienstverlening en Financiële verantwoordelijkheid. Maar ook: een team wat graag met jou leert om onze Projecten gestructureerd en volgens afspraak uit te voeren. Je legt verantwoording af aan de Duurzaamheidsmanager en werkt functioneel in de teams bij de verschillende klanten.

Daarnaast ontvang je:

  • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de EUR 3.800 - EUR 4.500 fulltime per maand;
  • 27?vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Een elektrische auto en NS businesscard;
  • Een interessante tantième regeling van maximaal 9,4% van een bruto jaarsalaris;
  • Verschillende (online) trainingen en opleidingsmogelijkheden;
  • Een pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en bedrijfsfitness.

Wie je bent

Je hebt een passie voor duurzaamheid! Je hebt gezien wat er werkt en wat er niet werkt. Je hebt een no nonsens mentaliteit en bent een aanpakker. Je hebt ervaring in (duurzaamheids) projecten en bent in staat je onderzoeksresultaten, gewone data en dergelijke van anderen (zoals leveranciers)te analyseren. Je houdt van dynamiek en snel schakelen. Je doorziet processen, je weet te laveren tussen de verschillende niveaus en nieuwe besluiten weet jij enthousiast te brengen. Met jouw resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen en creativiteit maak je het verschil. Jij bent in staat jouw tijd goed te verdelen en te schakelen tussen veel projecten. Het wordt soms een behoorlijke klus om bij de drie klanten te zitten en daarbinnen ook nog aan verschillende projecten werken.

Tevens beschik je over:

  • Een afgeronde hbo- of wo opleiding;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in projectmanagement;
  • Ervaring met duurzaamheid (dit kan in opleiding/studie of uit werkervaring);
  • Affiniteit met facilitaire dienstverlening.

Wil jij met jouw verbindende aanpak graag een bijdrage leveren aan een het vernieuwen en verduurzamen van onze dienstverlening bij onze klanten? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Eerst nog meer weten? Dan kan! Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Sven Vos, te bereiken via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions