Gom

Facilitair medewerker schoonmaak bij Royal FloraHolland in Aalsmeer

Details van de functie

Logo Weet jij als facilitair medewerker schoonmaak de verwachtingen van de klant te overtreffen? Woon je in Aalsmeer? dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Op zoek naar een uitdagende fulltime baan in Aalsmeer, nabij Amsterdam? Altijd al nieuwsgierig geweest naar de dynamiek van 's werelds grootste bloemenveiling? En ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij precies wie Gom zoekt!

  • Bij Royal FloraHolland in Aalsmeer, Noord-Holland, zijn we op zoek naar een enthousiaste facilitair medewerker schoonmaak om ons team te versterken! Je werkt van maandag tot en met vrijdag, met werktijden van 10:00 tot 18:00 uur. Op donderdag werk je van 12:30 tot 20:30 uur. Het betreft een fulltime dienstverband van 38 uur per week.

Als facilitair medewerker schoonmaak ben je meer dan alleen een schoonmaker - jouw werk is uiterst afwisselend. Jij zorgt ervoor dat Royal FloraHolland weer straalt! Je bent verantwoordelijk voor vloeronderhoud en het netjes houden van de faciliteiten. Daarnaast ondersteun je het schoonmaak- en veegteam met diverse schoonmaakwerkzaamheden en spring je bij waar nodig. Je zult werken met verschillende machines, zoals een schijfmachine, waterzuiger en schrobzuigautomaat. Kortom, een veelzijdige functie op een geweldige locatie waar geen dag hetzelfde is!

Heb je nog geen ervaring in de schoonmaak? Geen probleem! Wij leren je graag de fijne kneepjes van het vak.

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als facilitair medewerker schoonmaak of een keer sparren over de andere mogelijkheden bij Royal FloraHolland. Benieuwd? Neem contact op met onze recruiter voor meer informatie!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR12,75 en EUR14,58 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar EUR13,19 tot EUR15,09 per uur vanaf 21 jaar);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als facilitair medewerker schoonmaak heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse of Engels taal in woord en geschrift;
  • zin om dagelijks fysiek en actief aan de slag te gaan;
  • een diploma vloerenonderhoud of je bent bereid om deze te behalen;
  • affiniteit en/of ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de facilitair medewerker schoonmaak die wij zoeken bij Royal FloraHolland in Aalsmeer? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom