Breijer

Contractmanager - Breijer Almere

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team in Almere versterken?

Functieomschrijving

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een authentiek, Nederlands familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot.

In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Food&i Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

In deze uitdagende rol ben je onder meer verantwoordelijk voor integrale, langlopende onderhouds- & beheercontracten waarbinnen wij op zowel bouwkundig, werktuigbouwkundig als elektrotechnisch vlak het beheer en onderhoud uitvoeren aan de gebouwen van onze opdrachtgevers.
Jij bent dé schakel tussen de opdrachtgever, de gebruiker van het gebouw en onze organisatieonderdelen en borgt de kwaliteit van de dienstverlening. Je fungeert als het primaire aanspreekpunt en sparringpartner op tactisch en strategisch niveau dus je zorgt ervoor dat je weet wat er speelt bij je opdrachtgever(s), bouwt aan relaties en dat je de fasen en voortgang van de onderhoudsprojecten vanaf de implementatie tot en met de uitvoering overziet. Je werkt mee aan meerjarenonderhoudsplanningen (MJOP's), advies- en onderhoudsrapportages en je bewaakt de SLA's en KPI's.

Daarbij inspireer, ontwikkel, ondersteun, faciliteer, coach en motiveer je je team, bestaande uit Contract Coördinatoren, Werkvoorbereiders, Business Support Medewerkers en buitendienstmedewerkers. Voor de Contractcoördinatoren fungeer je als klankbord voor het oplossen van knelpunten. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van je team. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen in de verschillende vakdisciplines en stuurt onderaannemers aan.

Een van de sleutels tot succes is open communicatie, verbinding zoeken en continu samen met je team en je opdrachtgever(s) werken aan innovatieve oplossingen. Je toont eigenaarschap als zaken complex worden en als je iets niet direct kunt oplossen, maak je dat bespreekbaar en maak je je gesprekspartners deelgenoot van de uitdaging. Hiermee creëer je vertrouwen en laat je zien dat je ieders belangen ziet en wat je gesprekspartners drijft.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht in een omgeving met veel ruimte voor jouw inbreng.

Ons aanbod:

 • Een bruto maandsalaris van EUR 5.000,- tot EUR 6.400,- afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, 8% vakantiegeld en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal en Techniek;
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • De mogelijkheid om flexibel te werken vanuit één van onze kantoren, thuis of bij de klant. De centrale standplaats voor deze rol is Almere;
 • Uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een werkgever met een sterke maatschappelijke drive die aandacht heeft voor jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wie je bent

Onze ideale kandidaat:

 • Beschikt over een afgeronde HBO opleiding aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare rol en omgeving;
 • Is klant- en resultaatgerichtheid en communicatief sterk;
 • Is een natuurlijk, inspirerend leider en relatiemanager;
 • Is ondernemend, initiatiefrijk, sensitief en een stevige gesprekspartner;
 • Is organisatorisch en analytisch sterk.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Karel Citroen, bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer