Gom

Consultant Learning & Development bij Gom

Details van de functie

Logo Heb jij het in je om de strategie door te vertalen naar een diversiteit aan trainingen? Vind je het leuk om zo betrokken te zijn bij de ontwikkeling van al onze Gom collega's?

Functieomschrijving

Als Consultant Learning & Development ben jij de verbindende schakel tussen het team 'Opleiden & Ontwikkelen' en de medewerkers van Gom. Als deskundige ben je in staat om vanuit onze visie op leren, organisatiedoelen, en veranderende vraagstukken, passende leerinterventies te ontwikkelen. Hierbij maak je gebruik van je kennis van (digitale) didactiek, innovatieve werkvormen, leertheorieŽn en -technologieŽn om tot moderne leeroplossingen te komen, die het leerrendement verhogen.

Het team Opleiden & Ontwikkelen is onderdeel van de afdeling HRM en is volop in beweging. Het team ontwikkelt, organiseert en faciliteert de (vakinhoudelijke) ontwikkeling van alle medewerkers. Samen met jouw collega's werk je intensief samen om een optimaal leer- en ontwikkelklimaat neer te zetten. Binnen de afdeling HRM werken we prettig en veel samen met verschillende disciplines met als gezamenlijk doel de medewerkers en leidinggevenden binnen Gom zodanig te faciliteren dat zij de best mogelijke dienstverlening aan onze opdrachtgevers kunnen leveren.

Je bent de sparringpartner van alle HR Managers. Je werkt nauw samen met de opleidingsadviseur en het Performance Center om het leren & ontwikkelen binnen Gom te versterken en te vernieuwen. Samen zorg je hierin continu voor de professionalisering van onze medewerkers en trainers. Zo zorg je er o.a. voor dat kennisuitwisseling wordt gestimuleerd, dat trainers worden getraind in het effectief inzetten van (digitale) tooling en voor innovatieve werkvormen.

Als Consultant Learning & Development heb je bij Gom een afwisselende en uitdagende baan. Je bent coach, ontwerper, trainer en ontwikkelaar ineen. Jij weet de strategie door te vertalen naar trainingen. Je hebt goed begrip voor de doelgroep waar je mee werkt en je weet te doorgronden wat zij nodig hebben. Door middel van het ontwikkelen van de juiste leermethodieken en het aanbieden van een diversiteit aan trainingen krijg je de medewerkers van Gom mee en weet je een grote trainingsbereidheid te creŽren.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een uitdagende baan in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je ťcht het verschil kunt maken. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling en groei van de medewerkers. Je werkt vanuit huis, vanuit ons hoofdkantoor in Schiedam of op de locaties in de regio.

Daarnaast bieden wij:
 • Een maandsalaris tussen EUR 4.300,- en EUR 4.900- o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Een auto, laptop en mobiele telefoon;
 • 27 vakantiedagen;
 • Onkostenvergoeding;
 • Een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast contract;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.

Wie je bent

Voor deze zelfstandige functie met impact zoeken wij een gedreven collega, die moeiteloos kan schakelen tussen verschillende interne klanten, projecten en systemen. Je hebt oog voor detail, stelt de juiste vragen en weet met jouw klantgerichte aanpak uitstekend te doorgronden wat de medewerkers willen en hoe daarin met betrekking tot hun ontwikkeling moet worden voorzien. In je communicatie ben je zowel overtuigend als tactvol; daarmee breng jij veranderingen te weeg en weet je innovaties te realiseren.

Verder zien we graag dat onze nieuwe collega beschikt over:
 • Een relevante afgeronde hbo opleiding (master kan ook) op het gebied van Opleidingskunde (L&D) of HR met kennis van leermodellen;
 • (bij voorkeur) Kennis van en ervaring met leermanagementsystemen;
 • Ervaring met het werken met leeroplossingen en digitale werkprocessen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Vind jij het leuk vinden om in een dynamische omgeving te werken en om jouw toegevoegde waarde te leveren in deze afwisselende en uitdagende baan? Reageer dan snel via de sollicitatieknop!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sven Vos (onze recruiter) via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom