Trigion

HR Business Partner Schiphol

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Amsterdam
2 oktober 2023

Details van de functie

Logo Ben jij een proactieve HR business partner, sparringpartner voor regiodirectie én aanspreekpunt voor alle collega's op het gebied van HR? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Trigion is in beweging en verandert van een traditionele (man)beveiligingsorganisatie naar een organisatie die Integrale Veiligheidsoplossingen biedt. Hierin spelen, naast fysieke dienstverlening, consultancy expertise, techniek en data intelligentie een grote rol. We zijn in staat om onder één dak complexe integrale oplossingen te bieden aan onze opdrachtgevers. Dit creëren wij samen met hen én met ruim 6.000 collega's. Trigion is onderdeel van de Facilicom Group.

Voor de regio Trigion Aviation Security, standplaats Schiphol (Amsterdam), zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Je werkt op een steenworp afstand van vliegtuigen en airside. Samen met de HR Manager ben je verantwoordelijk voor ongeveer 500 beveiligingsmedewerkers en werk je nauw samen met onze Operationeel Manager, Duty Managers en Shiftleaders in de lijn.

Als HR Business Partner ben je de schakel tussen de operatie en het management op HR-gebied. Je zorgt voor de juiste invulling én uitvoering van het centrale Trigion HR-beleid. Je vertaalt strategische doelstellingen naar HR-oplossingen en levert daarmee een actieve en positieve bijdrage aan de te behalen doelstellingen van de organisatie. Ook ben je een vraagbaak, gesprekspartner en bondgenoot voor de leidinggevenden op HR-gebied.

Kortom:
  • Je coacht en adviseert leidinggevenden om een goede balans te vinden tussen de belangen van de organisatie en de medewerkers;
  • Je zorgt voor een correcte toepassing van de cao en arbeidswetgeving;
  • Je creëert en realiseert samen met het management een prettig werkklimaat waarin tevreden medewerkers werken aan het behalen van de organisatiedoelstellingen en een goed werkgeversimago.

Jij kunt als HR Business Partner, standplaats Schiphol (Amsterdam), écht van toegevoegde waarde zijn voor onze groeiende business. Thema's waar je zoal mee aan de slag gaat zijn o.a. het verder ontwikkelen van leiderschap, verzuimmanagement en HR-Analytics. Je helpt onze organisatie de volgende stappen te nemen in het creëren van een cultuur waarin mensen graag willen samenwerken en eigenaarschap tonen!

Wat je krijgt

Je komt terecht bij Nederlands meest complete veiligheidsbedrijf die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de (menselijke) ontwikkeling van onze organisatie.

Naast een interessante en veelzijdige functie, kun je rekenen op:

· Een bruto maandsalaris tussen de EUR 3.415,- en EUR 4.550,- o.b.v. een fulltime dienstverband;

· Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekering;

· Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's;

· De mogelijkheid om hybride te werken (80% op de werkvloer is wel gewenst).

Wie je bent

Je bent een ervaren HR-professional, die daadkrachtig is en men weet te overtuigen. Je werkt graag in een dynamische omgeving en vindt het leuk om met elkaar te bouwen aan een organisatie die groeiend en in beweging is. Je bent proactief en gaat recht op je doel af. Verder beschik je over:

· Een afgeronde hbo-bachelor, bij voorkeur richting Human Resource Management (HRM) of Bedrijfskunde;

· Minimaal 3 jaar werkervaring als HR Business Partner of 5 jaar als HR-adviseur.

Ben jij ambitieus, resultaatgericht en gedreven? Dan is deze rol jouw kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien; je komt tenslotte niet voor een baan, maar voor een carrière!

Solliciteer via de knop!

Liever eerst nog meer informatie ontvangen voordat je solliciteert? Dat kan! Neem contact op met Melissa Wassenaar, onze Corporate Recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion