Gom

Verzuimcoach bij Gom

 • Vacature
 • Vast contract
 • Zuid-Holland
Schiedam
24 september 2023

Details van de functie

Logo Ga jij als onze nieuwe Verzuimcoach echt het verschil maken in jouw regio? Zet jij je in van verzuim naar preventie?

Functieomschrijving

Gom is onderdeel van de Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn continu in beweging en veranderen van een traditionele schoonmaakorganisatie naar een organisatie die innovatieve en vernieuwende schoonmaakoplossingen biedt. Anders dan andere schoonmaakbedrijven, zijn wij gespecialiseerd in een aantal specifieke sectoren: Onderwijs, Offices, Specialistische Reiniging en Zorg.

We zoeken een Verzuimcoach/Casemanager Verzuim die gaat werken voor Offices (regio Zuid Nederland) en Key Accounts (onderdeel van Offices, landelijk, met nadruk op de Randstad).

Dit ga je doen

Voor deze rol zijn we op zoek naar een ervaren verzuimprofessional met een passie voor verzuim en specifiek ook de preventie daarvan. Als Verzuimcoach bewaak je het verzuimproces en de verzuimdossiers door het coachen en sturen van alle betrokkenen in de verzuimbegeleiding. Doel is de verzuimende medewerker zo efficiënt mogelijk te laten re-integreren en het dossier aan alle eisen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) te laten voldoen.

Als expert in de regio ben je niet alleen bezig met de WVP, maar coach je ook het middenkader. In de verzuimdriehoek met HR en Klantmanagement ben je namelijk dagelijks bezig om verzuim te reduceren én te voorkomen. Je hebt daarin een adviserende, coachende, sturende en ondersteunende rol. Ook het geven van trainingen kan onderdeel uitmaken van je functie als je dit leuk vindt.

Onze schoonmaak medewerkers kenmerken zich door hun uiteenlopende en veelzijdige achtergronden. Als Verzuimcoach ga jij echt impact maken op het leven van deze collega's. Jij gaat het huidige verzuim beetpakken en managen, waarbij je je ook richt op de preventie ervan. Daarin is Gom echt onderscheidend op het grote sociale hart en het goed werkgeverschap.

Je bent verantwoordelijk voor het verzuim en de preventie in de regio, maar dit betekent niet dat je er alleen voor staat. Je hebt namelijk dagelijks de mogelijkheid om te sparren met het landelijke team van Verzuimcoaches. Daarnaast word je administratief ondersteund.

Wat je krijgt

Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar we elke dag écht impact hebben op het leven van mensen. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om jouw eigen agenda in te delen waarbij aanwezigheid op locaties voor overleggen met Klantmanager en middenkader een bepaalde mate van flexibiliteit vragen. Je komt te werken in een team van negen Verzuimcoaches binnen Gom, met ieder de verantwoording voor een eigen gebied. Er is veel kennis in dit team en bereidheid elkaar verder te helpen.

Naast een veelzijdige functie in een leuk team, bieden wij:
 • een maximaal salaris van EUR 4.500,- per maand op fulltime basis afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis;
 • lease auto, telefoon en laptop;
 • onkostenvergoeding;
 • een goede pensioenregeling en keuze tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • een passende combinatie tussen werken op onze werklocatie(s) en de mogelijkheid om thuis te werken.

Wie je bent

We zijn op zoek naar een resultaatgerichte, ervaren professional, die goed weet te balanceren tussen het belang van de organisatie en die van de medewerker. Je bent daadkrachtig en communicatief sterk en tactisch, je hebt immers met verschillende belangen te maken. Je hebt ervaring met het managen van een grote hoeveelheid dossiers tegelijkertijd.

Daarnaast beschik je over:

 • aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
 • het diploma CROV of RCCM (grote pré);
 • minimaal drie jaar relevante werkervaring in een functie als Verzuimcoach of Casemanager verzuim;
 • grote mate van flexibiliteit wat betreft reisbereidheid.

Ben jij de ervaren Verzuimcoach/Casemanager die wij zoeken? Wil jij op het gebied van verzuim echt impact maken in deze regio, op de continuïteit van Gom en jouw collega's? Reageer dan door te solliciteren!

Liever eerst nog wat meer informatie krijgen? Dat kan! Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom