Axxicom Airportcaddy

Dutymanager op Schiphol ? Axxicom Airportcaddy

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Holland
Schiphol
4 oktober 2023

Details van de functie

Logo Zoek jij een functie als leidinggevende in de luchtvaart in de buurt van Amsterdam of Schiphol? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Axxicom is eigenlijk het verhaal van onze passagiers. Mensen zoals jij en ik, maar voor wie reizen door een beperking een uitdaging is. Die vaak als een berg opzien tegen een trip, omdat ze op leeftijd zijn, geen zicht meer hebben, een gebroken been of een onzichtbare beperking, die ze wel ervaren, maar die anderen niet zien. Dit zijn de mensen voor wie wij het het doen. Dag in, dag uit, 24 uur per dag. Met een team van 1000 enthousiaste collega's zorgen wij ervoor dat passagiers met een begeleidingsbehoefte veilig en goed begeleid worden op Schiphol.

Axxicom heeft een mooie basis staan. Maar we zijn ambitieus: wij willen de komende jaren steeds verder verbeteren en professionaliseren zodat de klantervaring nůg beter wordt. Axxicom is een mensenbedrijf. Onze ambitie kunnen we alleen waarmaken door de juiste combinatie van mensen, processen en IT. In ons Operations Control Center komen deze samen op de dag van uitvoering. Het OCC staat onder leiding van onze ploeg Dutymanagers.

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie op Schiphol. Je geeft direct leiding aan Dispatchers en functioneel stuur je Supervisors en Passagiersassistenten aan op de dag van uitvoering en bent zelf regelmatig op de vloer te vinden. Je neemt hen mee door te delen waar je mee bezig bent en welke plannen er liggen, maar ook door hen te ontwikkelen en te coachen. Je ondersteunt hen in het stellen van de juiste prioriteiten, het planmatig werken en het meedenken over de langere termijn.

Je bent een ervaren leider die waarde creŽert en weet wat mensen nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Je vindt dan ook makkelijk de aansluiting en weet mensen mee te krijgen in de verandering, die jij zelf (mede) teweeg brengt.

Je voornaamste werkzaamheden zijn het:
 • geven van leiding en sturing aan de Dispatchers en functioneel leiding aan de supervisors en passagiersassistenten;
 • optimaliseren van de efficiency en verloop van de dienst;
 • herkennen en aanpakken van verbetermogelijkheden voor de korte en lange termijn;
 • stimuleren en enthousiasmeren van een lerende mindset bij alle medewerkers;
 • onderhouden van contact met diverse samenwerkingspartijen;
 • nemen van verantwoordelijkheid voor het behalen van onze tijdigheid KPIs op de dag van uitvoering ťn voor het initiŽren en uitvoeren van verbetervoorstellen om deze KPIs naar een hoger niveau te tillen.

Operations Control Team

Je bent onderdeel van het Operations Control team samen met 5 andere Dutymanagers. Hiermee draag je bij aan het formuleren en uitvoeren van de strategie voor een steeds betere operatie in de toekomst. Je hebt dus scherp de focus op het naleven van kwaliteit, het jaarplan en het managen van afwijkingen. Op tactisch niveau onderhoud je onder andere het contact met Schiphol en luchtvaartmaatschappijen, lever je de juiste rapportages aan en schrijf je actie- en verbeterplannen voor de operatie.

Resultaatgebieden

De Dutymanager is eindverantwoordelijk voor de dag van uitvoering en daarmee verantwoordelijk voor KPI performance, efficiŽnte inzet van medewerkers, het gemiddelde tarief d.m.v. verlagen van deeltrajecten en dagelijks contact met opdrachtgever, airlines en overige ketenpartners.

Wat je krijgt

Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar je echt het verschil kunt maken. Je kunt meedenken over de toekomst en mooie successen boeken. En dat alles op de leukste werkplek van Nederland, namelijk luchthaven Schiphol!

Verder kun je rekenen op:
 • een bruto maandsalaris, tussen de EUR3.087,- en EUR4.744,- per maand op basis van 40 uur per week- (conform de cao passagiers en bagageafhandeling);
 • een ORT vergoeding als je op zaterdag, zondag en/of onregelmatig werkt;
 • een jaarcontract voor 32-40 uur per week, met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • 27 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
 • een reiskostenvergoeding tot 20 km enkele reis (max EUR7.60 per dag) en gratis parkeren tijdens werktijd;
 • een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Wie je bent

Je bent een authentieke leider, die begrijpt wat een 24/7 omgeving met zich mee kan brengen en wat dit van medewerkers vraagt. Iemand die niet op zoek is naar een gespreid bedje, maar zelf zoekt naar vernieuwing en verbetering.

Daarnaast beschik je over:
 • een afgeronde hbo bachelor opleiding in een relevante richting;
 • minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare (dynamische) functie;
 • een flexibele instelling en beschikbaarheid tussen de tijden 06:30 en 23:00 uur (diensten van 8 uur);
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • analytische vaardigheden, je werkt graag met data en weet dit toe te passen in je werkzaamheden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Axxicom Airportcaddy