City 360

Toezichthouder integraal met opleiding tot BOA in Schiedam

Details van de functie

Logo Ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een carrière met perspectief waarbij geen dag hetzelfde is? Trigion City 360 is jouw startpunt.

Functieomschrijving

Heb jij ervaring als toezichthouder, beveiliger of een achtergrond bij defensie en ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij je inzetten voor een leefbaar en veilig Schiedam en binnen afzienbare tijd doorgroeien naar de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar (boa)? Dan is deze functie als fulltime toezichthouder misschien wel iets voor jou! Voor de gemeente Schiedam zijn wij op zoek naar toezichthouders die stevig in hun schoenen staan en per direct kunnen starten.

Wat ga je doen als integraal toezichthouder?

Werken voor Schiedam betekent werken voor ruim 80.000 Schiedammers. Jij bent hét visitekaartje van de gemeente Schiedam. Je bewaart de rust, bewaakt de leefbaarheid en geeft de bewoners, gasten en toeristen een veilig gevoel. Als toezichthouder word je ingezet in diverse stadsdelen van Schiedam. De veiligheid van jou en jouw collega's staat voorop. Je werkt dan ook altijd in koppels. Zo houd je elkaar scherp en vul je elkaar aan.

Je hebt een scherp oog voor detail, of het nu gaat om het controleren van door burgers aangeboden afval of het houden van toezicht op naleving van de wet- en regelgeving van de Algemene Plaatselijke Verordening (A.P.V.). Denk hierbij aan het sociaal gebruik van de openbare ruimte op straat, parken, winkelcentra en recreatiegebieden. Je signaleert en rapporteert overtredingen en geeft informatie door aan bevoegden. Waar nodig treed jij waarschuwend op. Bij eventuele calamiteiten of verstoringen van de veiligheid in de openbare ruimte, schat je de situatie in en bepaal je welke vervolgstappen genomen moeten worden. Je werkt hierbij nauw samen met handhavers en politie en ondersteunt hen bij voorkomende projecten.

Jij krijgt de kans om jezelf te laten zien. Grijp jij die kans aan? Dan zorgen wij ervoor dat je over voldoende doorgroeimogelijkheden beschikt. Bij gebleken geschiktheid bieden wij jou een betaalde opleiding tot boa aan. Tijdens de opleiding kan je blijven werken als toezichthouder.

Trigion City 360. Jouw startpunt.

Jij bent een durver en gaat voor jouw collega's door het vuur. Het team staat altijd op de eerste plek. Wordt het even spannend? Dan deins jij niet terug. Daarom krijg jij de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Een flexibele houding is een vereiste, maar voor jou geen probleem. Een carrière in de handhaving, waarbij geen dag hetzelfde is, dat is waar jij voor gaat. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion City 360 is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion City 360 zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:
 • Ervaring op doen bij een dynamische en toonaangevende gemeente!
 • Een contract voor zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360 of de gemeente;
 • Een bruto maandsalaris van EUR2.192,40 op basis van 36 uur;
 • Een onregelmatigheidsvergoeding van 20% tot maximaal 65% op zon- en feestdagen;
 • Reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en pensioenopbouw;
 • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar middels een betaalde opleiding;
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van EUR200,- netto. Beschikt de kandidaat over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je aanbrengbonus van maar liefst EUR1.250,- netto!

Wie je bent

Als toezichthouder moet je aan een aantal eisen voldoen;
 • Een MBO niveau 3 werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring of affiniteit met het werkveld binnen toezicht en handhaving, beveiliging of defensie;
 • Je beschikt over een goede en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt affiniteit met de wet en regelgeving;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent bereid om onregelmatig te werken, hierbij verwachten wij dat je met regelmaat beschikbaar bent voor avond, nacht- en weekenddiensten.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature fulltime toezichthouder integraal door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Vergeet niet je CV te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Hilja Postma, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360