Facilicom Solutions

Senior Medewerker Facility bij JDE Amsterdam

Details van de functie

Logo Ben je dienstverlenend en haal je plezier uit het verlenen van service? Kom ons team versterken als Senior Medewerker Facility bij onze klant Jacobs Douwe Egberts

Functieomschrijving

Als Senior Medewerker Facility bij onze klant Jacobs Douwe Egberts (JDE) in het internationale hoofdkantoor in Amsterdam word je opgenomen in een klein facilitair team. Je komt in een team met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega´s voor elkaar klaar staan en gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Je werkzaamheden zijn gevarieerd en geen dag is hetzelfde. Je signaleert wat er moet gebeuren en overlegt met de Facility Host en collega's over de werkzaamheden. Je voelt je verantwoordelijk voor 'jouw' kantoor waar we onze passie voor koffie en thee delen.

In deze dynamische functie in een prachtig nieuwe werkomgeving vervul jij een combinatierol van gastvrouw/heer en facilitaire taken. Daarnaast vervang je de Facility Host bij diens afwezigheid. Hij is integraal verantwoordelijk voor alle facilitaire diensten.

Als gastvrouw/heer zorg jij voor een warm ontvangst van de bezoekers van JDE. We leiden je op tot barista zodat je een lekkere kop koffie of thee kan aanbieden aan je gasten. Op onze co-working floor heb je een vaste plek zodat iedereen je weet te vinden. Je laat je niet afschrikken door ad hoc vragen waarop je adequaat reageert en je voelt je thuis in een internationale en multiculturele omgeving.

Op facilitair gebied heb je administratieve en signalerende werkzaamheden. Je bent o.a. bezig met het verwerken van post- en pakketten, het bestellen van kantoorartikelen, het beheren van toegangsbadges en het klaarmaken van ruimtes voor vergaderingen. Je ondersteunt de PA's met het maken van reserveringen van zowel vergaderservices als lunches. Je zorgt dat alles op tijd klaar staat en ruimt de vergaderruimtes weer netjes op na de lunches. Af en toe loop je over 'jouw' verdiepingen om te zien of alles er nog goed bij staat.

Met jouw gevoel voor gastvrijheid weet je een prettige sfeer voor medewerkers en bezoekers te creëren. Je haalt plezier uit contact met mensen en helpt mensen graag waar nodig. Met jouw goede communicatieve vaardigheden weet je de directie, medewerkers en externe bezoekers op de juiste manier te woord te staan. Je bent het visitekaartje van Facilicom bij onze klant.

Wat je krijgt

Het allerbelangrijkste voor ons is dat jij je binnen ons team thuis voelt en plezier hebt in je werk!

Daarnaast mag je rekenen op:
 • Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving met veel ruimte voor initiatief;
 • Een marktconform salaris van EUR 2.700,- tot EUR 3.300,- per maand op basis van een fulltime dienstverband, afgestemd op jouw ervaring. Binnen Facilicom Solutions kennen we een salarisbetaling per 4 wekenperiode;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan Sociaal fonds;
 • Korting op zorgverzekeringen via onze collectiviteiten;
 • De kans om jezelf door opleidingen en (interne) trainingen verder te ontwikkelen.

Wie je bent

 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • je weet prioriteiten te stellen, bent stressbestendig en in staat snel te schakelen in ad hoc situaties;
 • je hebt MBO 4 werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • je bent bekend met MS office;
 • je bent gedurende de dag flexibel inzetbaar, afhankelijk van hoe de dag eruit ziet;
 • je kan zelfstandig en in een team functioneren;
 • je hebt een representatieve en gastvrije uitstraling en houding;
 • je hebt een goede fysieke conditie.

Spreekt bovenstaande vacature jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben je binnenkort onze nieuwe collega! Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met onze recruiter.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions