STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Bakker & Schilder Transport B.V

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Bakker & Schilder Transport B.V. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Na het behalen van jouw CE rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Bakker & Schilder Transport B.V. In de functie als chauffeur bij Bakker & Schilder transport word je een groot deel van het jaar, ca 9 maanden ingezet voor het nationale transport van bloembollen en ca. 3 maanden in het jaar rijd je palletdistributie binnen de Benelux.

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B en 2 jaar rijervaring;
  • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
  • Bereidheid om meerdaagse ritten te rijden;
  • Flexibiliteit en collegialiteit;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats Andijk te kunnen komen (max 25km).

Waar ga je werken?

Bakker & Schilder Transport B.V. is een familiebedrijf met een lange succesvolle historie. Innovatie en een efficiŽnte bedrijfsvoering zijn voor hen van groot belang. Zij zijn een modern, goed geautomatiseerd transportbedrijf met vestigingen in `t Zand, Andijk en Utrecht. Zij houden zich voornamelijk bezig met transport van bloembollen en palletdistributie binnen de Benelux en Duitsland.

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan bij hen hoog in het vaandel en de medewerkers staan dicht bij de opdrachtgevers van Bakker & Schilder Transport.

Wat krijg je?
  • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
  • Na het behalen van je CE rijbewijs krijg je een contract in loondienst bij Bakker & Schilder transport, met uitzicht op vast dienstverband;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao Beroepsgoederenvervoer;
  • Een goede collegiale werksfeer met veel verantwoordelijkheid;
  • Een zelfstandige en afwisselende baan.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL