STL

Opleiding tot Vrachtwagenchauffeur bij Schavemaker Logistics en Transport

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Schavemaker Logistics en Transport. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van STL en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. Tijdens het traject kun je al aan het werk bij Schavemaker Logistics en Transport op de logistieke afdeling waar je in teamverband diverse laad-en loswerkzaamheden met heftrucks en/of huiskranen zult verrichten. Op deze afdeling bouw je een goede basis op om de te vervoeren producten op een correcte manier klaar te maken voor het transport.

Na het behalen van jouw CE rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Schavemaker Logistics en Transport. Je krijgt een goed inwerkt traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig chauffeur. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het dagelijks laden en lossen van zendingen bij diverse klanten.

Wat neem je mee?
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Heftruck- en huiscertificaat is een pré;
  • Affiniteit met de transportsector;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats van Beverwijk te kunnen komen (max 25km).

Waar ga je werken?

Schavemaker is een ervaren logistiek dienstverlener met een breed aanbod aan diensten op het gebied van logistiek en Europees transport, waarbij ze gebruik maken van verschillende modaliteiten. Al sinds 1967 transporteert Schavemaker al uw goederen van A naar B en bieden ze diverse logistieke diensten aan. Van een klein familiebedrijf zijn zij uitgegroeid tot een moderne Europees logistiek dienstverlener met een jarenlange ervaring.

Wat krijg je?
  • Salaris conform CAO TLN met hier bovenop een ploegentoeslag van 29%;
  • Een contract gelijk in dienst bij Schavemaker Logistics en Transport;
  • Een informele en dynamische werksfeer met voldoende doorgroeimogelijkheden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL