Incluzio

HR Business Partner ? Incluzio

Details van de functie

Logo Wil jij bijdragen aan een prettig werkklimaat en daarmee werken aan een betere samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als HR Businesspartner bij Incluzio ben je gekoppeld aan een van onze organisaties in het land. Hier ben je de schakel tussen de operatie en het management op HR gebied. Jij bent het aanspreekpunt voor de uitvoering en invulling van het HR beleid. Je bent een vraagbaak, gesprekspartner en bondgenoot voor de leidinggevenden op HR gerelateerde zaken. Daarnaast ga jij je bezighouden met het verder ontwikkelen en uitrollen van thema's, zoals: duurzame inzetbaarheid, ziekteverzuim en strategische personeelsplanning.

In eerste instantie ga je aan de slag voor Kracht in Den Haag, een samenwerkingsverband tussen verschillende partijen.

Kortom:
  • Je coacht en adviseert leidinggevenden om een goede balans te vinden tussen de belangen van de organisatie en de medewerkers;
  • Je zorgt voor een correcte toepassing van de cao en arbeidswetgeving;
  • Je creŽert en realiseert samen met het management een prettig werkklimaat waarin tevreden medewerkers werken aan het behalen van de organisatiedoelstellingen en een goed werkgeversimago.

HR Business Partner bij Incluzio

Incluzio bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan dienstverlening van huishoudelijke ondersteuning, wijkteams, welzijn, ambulante begeleiding tot zorg op afstand. We zijn vernieuwend binnen het sociale domein waar tienduizenden mensen in heel Nederland elke dag ervaren dat onze dienstverlening voor hen het verschil maakt.

Je wordt ondersteund door de medewerkers van het HR Shared Service Center van Incluzio, die de gehele HR-administratie verzorgen. Je direct leidinggevende is de HR manager sociaal domein van Incluzio. Jij bent lokaal bij Kracht Den Haag actief, maar bent daarbij onderdeel van een groot HR-team van Incluzio waar je op allerlei gebieden mee samenwerkt.

Wat je krijgt

We bieden je een afwisselende baan in een bruisende en informele organisatie. Er is ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Daarnaast krijg je:
  • een bruto salaris van minimaal EUR 3.226,- en maximaal EUR 4.756,- o.b.v. 36 uur per week (conform cao sociaal werk, schaal 9);
  • een jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week met een beoogde startdatum van 1 januari 2024. We hebben de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • een individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
  • de mogelijkheid om hybride te werken en een smartphone + laptop ter beschikking.

Wie je bent

Je bent een ervaren HR-professional, die graag werkt in een dynamische omgeving en het leuk vindt om met elkaar te bouwen aan een organisatie die in beweging is en groeiend is. Als echte partner van de business ben je daadkrachtig en weet je te overtuigen. Met jouw zelfstandige en proactieve manier van werken weet je zaken gerealiseerd te krijgen.

Daarnaast beschik je over:
  • een afgeronde hbo bachelor of wo opleiding richting Human Resource Management (HRM);
  • minimaal 2 jaar werkervaring als HR Business Partner of 4 jaar als HR-adviseur.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio