City 360

BOA Handhaver gemeente Rijswijk

Details van de functie

Logo Ben jij in het bezit van jouw boa-getuigschrift en ben je toe aan een volgende stap?

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan een veilige en leefbare omgeving binnen de gemeente Rijswijk? Ben jij een echte gastheer / gastvrouw en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de gemeente Rijswijk zijn wij per direct op zoek naar een boa / handhaver voor 24-32 uur per week.

Hoe ziet je dag als integraal handhaver er uit?

Als handhaver ben je proactief: jij ziet het werk 'liggen' en denkt actief mee met de wensen van de gemeenten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht waardoor je in staat bent de situatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Indien nodig maak je op een passende wijze gebruik van je bevoegdheden. Je spreekt mensen aan op ongewenst gedrag en stimuleert hen om zich aan regels te houden. Daarnaast begrijp jij dat zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger en ondernemer van essentieel belang is in jouw rol als handhaver. Je gaat daarom graag het gesprek aan om te weten hoe het gaat en wat er speelt. Je bent er immers voor hen. Samen met de inwoners van Rijswijk draag jij bij aan een plezierige en schone leefomgeving.

In de functie van integraal handhaver openbare ruimte ga je je bezig houden met de ''brede'' handhaving binnen de gemeente. Dit houdt in dat je op alle aspecten binnen domein I kan worden ingezet, zowel zelfstandig als in teamverband. Jij beheerst dan ook alle aspecten van het vak en haalt er plezier uit om je met wisselende en uiteenlopende werkzaamheden bezig te houden. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Je werkzaamheden zijn:

 • Toezicht houden op het naleven van de wet- en regelgeving omtrent het gemeentelijk beleid (A.P.V.) en waar nodig handhavend optreden;
 • Toezicht houden op het sociaal gebruik van de openbare ruimte en op straat;
 • Het ondersteunen van politie en gemeentelijke diensten;
 • Digitaal registreren van bevindingen en deze delen met collega's en leidinggevenden;
 • Je neemt deel aan voorkomende projecten.

Over Trigion City 360

Trigion City 360 - specialist in toezicht & handhaving - is onderdeel van Trigion Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega's van de afdeling toezicht & handhaving in de gemeente Noordwijk. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je kosteloos profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing.

Wat je krijgt

 • Een passend salaris (schaal 6) op basis van ervaring met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een onregelmatigheidstoeslag van 20% tot maximaal 65% op zon- en feestdagen;
 • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
 • Doorgroeimogelijkheden bij Trigion City 360 of bij de gemeente;
 • Is er een match en ken je nog een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van EUR1.250,- netto. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA - getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus EUR200,- netto zijn.

Wie je bent

Als boa moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

 • Een geldig boa - getuigschrift;
 • Minimaal één jaar ervaring in de brede handhaving
 • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

?Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature boa handhaver gemeente Rijswijk door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Vergeet niet je cv te uploaden. Deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Jerry van der Sluys, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360