Jigler

Monteur storing en onderhoud

Details van de functie

Logo Introductie
Ben jij de monteur storing en onderhoud die tijdens een dagdienst ervoor zorgt dat de 3-ploegenproductie blijft werken? Zorg jij er samen met je team voor dat de technische installaties in uitstekende staat verkeren? Woon je in de regio van Voorthuizen en wil je tot wel €4.000,- bruto per maand verdienen? Dan is dit jouw kans om aan de slag te gaan als monteur storing en onderhoud bij dit echte familiebedrijf in de regio van Voorthuizen.

Wat ga je doen

Als monteur storing en onderhoud werk jij in het geoliede team van de technische dienst waar alles tot in de puntjes is geregeld. Na een bakje koffie start je de dag met het lokaliseren, analyseren en uiteindelijk verhelpen van storingen. Dit kan zowel op elektrotechnisch als mechanisch gebied zijn. Om storingen te voorkomen voer je ook preventief onderhoud uit. Alle uitgevoerde werkzaamheden voer je in het OBS-systeem, Ultimo, in. Door jouw manier van werken blijft een storing eenmalig en zorg je ervoor dat deze niet meer voorkomt. Dit doe jij door analytisch naar het probleem te kijken en hier een creatieve, maar bovenal efficiŽnte oplossing voor de bedenken. Dit alles wordt gedaan in dagdienst zodat de ploegendienst geen hinder ondervindt en de productie door kan blijven gaan.

Jigler is dť werkgever voor technisch professionals
Op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je het gevoel dat je meer waard bent? Onze ervaren intercedenten helpen jou in je zoektocht naar de juiste baan in de techniek. Daarom kies je voor Jigler:
 • Voorgesteld worden bij de mooiste techniekbedrijven bij jou in de buurt
 • Gegarandeerd goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris
 • Een baan passend bij jouw eisen en wensen
 • Bemiddeling naar een vaste baan
 • Vaste contactpersoon die met je meedenkt
Over het bedrijf

Met al meer dan 90 jaar ervaring is dit bedrijf de specialist op het gebied van diervoeding producten. Gericht op het onderzoeken, produceren, mengen en vervoeren van voedingsmiddelen, blijven zij gefocust op innovatie. Dit bedrijf is uniek in het vakgebied met een eigen laboratoria en onderzoekscentra, maar innoveren ook constant op de werkplaats. Hierbij maken de mensen het verschil, daarom hechten zij grote waarde aan de alle collega's die werkzaam zijn in Stroe. Zij werken met innovatieve machines, bieden de collega's volop mogelijkheden om zich te specialiseren of door te groeien en zij dragen zorg aan een veilige, schone en fijne werkomgeving.

Wat bieden wij jou
 • Een salaris tussen de € 2.900,- en de € 4.000,- per maand afhankelijk van kennis en ervaring
 • Veel verantwoordelijkheid over je eigen projecten
 • Na een jaarcontract een vast contract als Monteur storing en onderhoud
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen

Wat heb je nodig
 • MBO diploma richting Mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of aantoonbare werkervaring als Monteur Technische dienst op vergelijkbaar niveau
 • Met aanvullende cursussen op het gebied van Elektrotechniek, Mechanica of relevante onderhoudstechnieken heb je een streepje voor
 • Ervaring met plc-systemen
 • Rijbewijs B
 • Analytisch en servicegericht vermogen

Meer informatie

Wil jij direct aan de slag als monteur storing en onderhoud bij dit bedrijf in de buurt van Voorthuizen? Solliciteer dan hieronder! Wij nemen snel contact met je op en stellen je dan graag voor aan dit bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mail naar [stuur een e-mail] en vraag naar Harry van den Brink.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Jigler