Gom

Schoonmaak medewerker bij een basisschool in Goor

Details van de functie

Logo Woon je in de omgeving van Goor, Overijssel en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Wij komen graag met je in contact!

Functieomschrijving

Heb jij interesse in een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij Gom zijn wij per 1 november 2023 op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's om ons team van schoonmakers en schoonmaaksters te versterken. Deze kans is beschikbaar bij basisschool De Albatros in Goor, Overijssel.

Als onderdeel van ons team ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor het schoonhouden van de school en 2 verschillende kinderdagverblijven, zodat de leerlingen en medewerkers elke dag kunnen genieten van een schone omgeving. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, voor 4,25 uur per dag, van 16:00 tot 20:15 uur. Dit is een parttime dienstverband van 21,25 uur per week. Wil jij liever iets eerder of later willen beginnen? Bespreek de mogelijkheden met de recruiter!

Wat deze positie extra bijzonder maakt, is dat je werkt op een basisschool. Het is een geweldige gelegenheid om een bijdrage te leveren aan een schone en prettige omgeving voor de kinderen en medewerkers van de school, terwijl je tegelijkertijd een gezonde balans tussen werk en vrije tijd behoudt.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR12,15 en EUR13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar EUR12,58 tot EUR14,35 per uur vanaf 21 jaar);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • en diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • kan jij goed zelfstandig te werk gaan;
  • eigen vervoer om naar het kinderdagverblijf te reizen;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Heb jij interesse in deze functie en zie je jezelf als een waardevolle toevoeging aan ons team? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op! We horen graag van je en kijken ernaar uit om samen te werken aan een schone en gastvrije omgeving voor iedereen op basisschool De Albatros in Goor, Overijssel.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom