Facilicom Group

Senior Inkoper Externe Inhuur

Details van de functie

Logo Ben jij de Senior Inkoper met de juiste onderhandeling skills en heb je ervaring met inleen? Help jij ons inkoop op het gebied van externe inhuur naar een hoger plan te tillen?

Functieomschrijving

Facilicom Group is een van de grootste dienstverlenende organisaties in Nederland. Gestart in het facilitaire domein waar we inmiddels een werkterrein hebben gecreŽerd dat zich uitstrekt over verschillende sectoren. In ruim zes decennia tijd is dienstverlening onderdeel geworden van het Facilicom-DNA.

Dat doen we met eigen labels, zelfstandige bedrijven die de visie en slagkracht delen van een hybride dienstverlener met landelijke dekking. Bekend zijn we van merken als Trigion, Breijer, Gom en Incluzio. Samen werken we aan een betere leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dŠŠr doen we het voor.

De functie

Inkoop is volop in ontwikkeling binnen Facilicom Group, ondergebracht in het Expertise Centrum Inkoop. Vanuit dit groepsniveau ben jij verantwoordelijk voor grote tenders en het professionaliseren van het inleen apparaat.

Jij wordt verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van de strategie voor inkoop van inleen. Jij weet financieel voordeel te realiseren door scherpe afspraken te maken en waar mogelijk te bundelen en gebruik te maken van schaalvoordeel.

Hiernaast wordt je van A tot Z verantwoordelijk voor tenders van divisie overstijgende inkoop contracten, maar vanuit strategisch inkoop perspectief ben je ook verantwoordelijk voor een of meer van onze divisies. Als Senior Inkoper ben je het eerste aanspreekpunt voor klant en leverancier en daarmee verantwoordelijk voor het opstellen van de inkoopafspraken conform het opgestelde inkoopbeleid en borg je dat ze op de juiste wijze worden uitgevoerd.

Wat je krijgt

Je komt te werken in het centraal inkoop team, ons Expertise Centrum Inkoop. Dit betekent samenwerken met senior inkopers met iedere een eigen expertise zoals inleen, ict en data analyse. We hebben een scherpe neus voor resultaat!

Je kunt rekenen op een professionele werkomgeving binnen Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en zich kenmerkt door de nuchtere Rotterdamse mentaliteit; met de voeten in de klei, rechttoe-rechtaan.

Maar er is meer, je ontvangt ook:
 • een salaris tussen EUR 5.000,- en EUR 6.000,- bruto per maand op fulltime basis;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband;
 • netto onkostenvergoeding;
 • een laptop en mobiele telefoon;
 • reiskostenvergoeding;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • de mogelijkheid om hybride te werken.

Wie je bent

We zoeken een bevlogen en gepassioneerde inkoop professional. Je bent scherp in het onderhandelen en doet dit op het randje. Je vindt het leuk om successen te boeken, processen te analyseren en te verbeteren. Een echte aanpakker met een neus voor resultaat. Die snapt hoe een groot bedrijf werkt en flexibel is waar nodig. Je bent sterk in processen en programmamanagement. Je hebt een sterk analytisch vermogen en een proactieve houding.

Daarnaast beschik je over:

 • een afgeronde hbo bachelor opleiding;
 • meer dan 8 jaar relevante inkoop ervaring bij organisaties van dezelfde omvang;
 • NEVI - I en NEVI -II (pre);
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Ben jij de Senior Inkoper die de werkelijkheid van vandaag ziet, de ambitie van morgen begrijpt en meebouwt aan de weg ernaar toe? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Group