Consolid

Belader

Details van de functie

Logo Goede privé-werkbalans, Onze opdrachtgever vindt samenwerken belangrijk, net als voldoende afwisseling. Je hebt dus veel contact met collega?s en wisselt op sommige routes . Je werkt nauw samen met collega?s van de planning en met opzichters. Samenwerken is voor jou geen probleem! Weer of geen weer jij vind het geen probleem om lekker in de buitenlucht in de weer te zijn als vuilnisman (m/v).

Samen met je collega?s zorg jij voor een schone omgeving en dat het afval netjes wordt opgehaald. Welk afval je moet ophalen verschilt per dag. Dit kunnen containers met huisafval of GFT zijn maar daarnaast ook oud papier of zakken met PMD. Het is dus belangrijk dat je o.a. fysiek werk kunt verrichten.

Nog geen rijbewijs C? Wij hebben ook opleidingsplekken beschikbaar. Je werkt dan als belader en start met de rijopleiding ?rijbewijs C?. Consolid gaat samen met jou op zoek naar een passende opleider in de buurt. De opleiding bestaat uit een theoriecursus (drie onderdelen) en als je daarvoor bent geslaagd heb je aansluitend het praktijkgedeelte.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een hele leuke baan als belader waarbij je vuilnis gaat ophalen biedt Consolid jou het volgende:
  • Lekker in de buitenlucht werkzaam te zijn als vuilnisman (m/v)
  • De mogelijkheid om door te groeien tot vrachtwagenchauffeur (Nog geen rijbewijs? Dan kan je deze via ons halen! Wij, Consolid, regelen alles voor je.)
  • Kans op overname door de opdrachtgever of een vast contract via Consolid
  • Een fijne werksfeer met gezellige collega's
  • Opbouwen van vakantiegeld/uren, vakantiegeld van 8.33%
  • Persoonlijke aandacht
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid