Consolid

Fulltime bezorger DHL Express

Details van de functie

Logo Als koerier bij DHL ga jij (internationale) pakketten bezorgen en ophalen bij particuliere en zakelijke klanten. De pakketten die jij gaat bezorgen kunnen bestaan uit kleine, middelgrote en grote pakketten en zijn tijd kritische zendingen. Met jouw inzet zorg jij ervoor dat de pakketten tijdig op bestemming aankomt. Met jouw klantgerichte instelling voorzie jij de klanten van de nodige informatie en ondersteuning als zij vragen hebben. Hiernaast doe jij een aantal administratieve handelingen, zoals het controleren van douanedocumenten en vrachtbrieven.

Je begint jouw werkdag met het ophalen van jouw DHL-bus op het servicecenter. Vervolgens zorg je ervoor dat de pakketten worden ingeladen. Is de bus volgeladen? Tijd om te gaan! Je zult tijdens een dienst gemiddeld zo?n 50 tot 80 pakketten wegrijden.

Bij DHL werken ze tussen maandag en vrijdag met een dagdienst van 08:00 uur tot 19:00 uur en een middag-avonddienst van 13:00 uur tot 21:00 uur. Interessant? Reageer dan direct en kom werken voor een van de grootste vervoerders wereldwijd!

Arbeidsvoorwaarden
  • Een brutosalaris vanaf EUR16,11 per uur inclusief vakantiegeld;
  • Uitbetaling per week of per 4 weken;
  • Een fulltime baan, liever parttime aan de slag? Ook dit is mogelijk!
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een zelfstandige baan met veel verantwoording;
  • Uitzicht op een vast contract bij DHL na 1040 gewerkte uren;
  • Mogelijkheid om via de Consolid Academy jouw C/CE rijbewijs te behalen en aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid