Consolid

Zaterdag bezorger PostNL

Details van de functie

Logo Als zaterdag pakket bezorger bij Post NL in Tilburg ga jij kleine, middelgrote en grote pakketen bezorgen. Je krijgt een eigen route en jouw doel is om zoveel mogelijk pakketten op tijd af te leveren. Jij bent het visitekaartje van Post NL zowel aan de deur als op de weg.

Je begint jouw werkdag op het depot van Post NL. Hier haal je de bus op en laad je de pakketten in. Bus volgeladen? Tijd om te gaan!

Het aantal pakketten wat jij gaat afleveren wordt steeds groter waardoor je continu uitgedaagd blijft worden. Uiteraard krijg je een goede opleiding en word naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd het aantal pakketten uitgebreid.

Je kunt kiezen uit twee diensten, de dagdienst tussen 6:30 - 17:00 uur, en de avonddienst tussen 16:30 - 22:00 uur. Maar ook een combinatie van middag-avond is mogelijk! Kortom mogelijkheden en flexibiliteit genoeg zodat het altijd op jouw wensen aansluit.

Vanuit Consolid word jij goed begeleidt tijdens jouw dienstverband, jouw toekomst onze aandacht. Wil jij werken bij het grootste en bekendste postbedrijf van Nederland? Reageer dan direct en start volgende week al!

Arbeidsvoorwaarden
  • Een brutosalaris van EUR15,06 per uur inclusief vakantiegeld.
  • Als je op zaterdag werkt ontvang je een toeslag van 40%,
  • Uitbetaling per week of per 4 weken;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een zelfstandige baan met veel verantwoording;
  • Uitzicht op een vast contract bij Post NL;
  • Mogelijkheid om via de Consolid Academy jouw C/CE rijbewijs te behalen en aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid