Consolid

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur Bidfood

Details van de functie

Logo Ben jij dienstverlenend ingesteld? Vind jij het geweldig om een vrachtwagen te mogen besturen en krijgen zij jou in het verkeer niet gek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als chauffeur op de bakwagen bij Bidfood ben je verantwoordelijk voor het bezorgen van diverse producten aan klanten, variŽrend van restaurants tot tankstations. Je krijgt voornamelijk vaste routes, waardoor je goed bekend raakt met de omgeving. Consolid en Bidfood zorgen voor een grondig inwerktraject, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Daarnaast kun je rekenen op fijne teamleiders die jou ondersteunen en begeleiden.

In deze rol heb je te maken met verschillende soorten klanten. Zo zijn er stapelklanten, waarbij je de producten bij de klant moet afstapelen. Daarnaast zijn er sleutelklanten, waarbij je de sleutel van de zaak krijgt omdat het cafť of restaurant gesloten is. Hier dien je de container af te zetten. Ook zijn er omruilklanten, waarbij je een volle container tegen een lege container ruilt. Dit is het meest eenvoudige werk.

Je start elke dag vanuit het distributiecentrum. Daar laad je de producten in die afgeleverd moeten worden bij de verschillende klanten. Je controleert vooraf goed of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen. Je levert onder andere food- en non-foodproducten aan cafe?s, (bedrijfs)restaurants, ziekenhuizen etc. Service staat hierbij voorop, je bent een echte ambassadeur en neemt de tijd voor de klant. Aan het einde van jouw werkdag lever je de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum en lever je de bijgehouden rapportages in bij jouw teamleider.

De werktijden zijn tussen 04:00 en 18:00 uur en 1 keer in de 2 weken wordt er verwacht dat je op zaterdag kan werken, maar Bidfood is bereid om met jou mee te denken. Wil jij liever vast op zaterdag werken en op donderdag vrij? Mogelijk! Begin jij liever iets later en ga je iets langer door? Mogelijk! Over het algemeen ben je op tijd klaar, zodat je thuis nog lekker mee kan eten met het avondeten.

Te veel woorden? Kijk dan zeker dit filmpje: Neem de slimste weg - word Chauffeur bij Bidfood - YouTube

Arbeidsvoorwaarden

Wat kan je allemaal verwachten als je aan de slag gaat bij Bidfood:
  • Een uitdagende baan met fysiek zware arbeid en afwisselende werkzaamheden;
  • Een goed inwerktraject en begeleiding door Consolid en Bidfood;
  • Werken bij een toonaangevend bedrijf in de foodservice sector;
  • Een volledige opleiding voor jouw C rijbewijs;
  • Kans op overname door Bidfood;
  • Een koffievergoeding van EUR4,13 per dag;
  • Onregelmatigheidstoeslagen;
  • Reiskosten (vanaf 10 kilometer);
  • 8,33% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen o.b.v 40 uur.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid