Consolid

Planner Autoreset

Details van de functie

Logo Als Planner kom je te werken op de planafdeling in een jong, enthousiast team voor het label Autoreset. De planafdeling is verantwoordelijk voor het zo efficiŽnt mogelijk inplannen van alle transportaanvragen, het instrueren van chauffeurs en het onderhouden van contact met onze klanten. Onze klanten zijn voornamelijk grote leasemaatschappijen, autoverhuurders en importeurs. Dagelijks voert Autoreset ruim 1000 transportopdrachten uit waarbij een paar honderd telefoongesprekken komen kijken. De transportaanvragen worden zoveel mogelijk gecombineerd om hier een optimaal rendement uit te halen. Het is jouw taak om commercieel te denken en de transportaanvragen op een zo efficiŽnt mogelijke manier weg te plannen.

Het team werkt in twee shifts: de ochtenddienst van 08:00 - 16:30 en de avonddienst van 11:30-20:00.

Bij iedere dienst is er een Senior Planner aanwezig. De Senior Planner is verantwoordelijk voor het team en zorgt voor de juiste taakverdeling. Samen met je team zorg je voor een zo optimaal mogelijke planning en lost ad-hoc problemen in de planning op. Een dynamische baan zoals je ziet!

Een greep uit de hoofdtaken binnen de functie:
 • Je analyseert prognoses, anticipeert hierop en stuurt, indien nodig, tijdig bij;
 • Je zoekt geschikte flexkrachten bij de verzoeken en informeert betrokkenen over (al dan niet geslaagde) honorering van de aanvragen;
 • Je probeert de plannings puzzel zo efficiŽnt mogelijk compleet te maken;
 • Je voorziet de back-office van de juiste informatie omtrent de inzet, zodat verloning en facturering vlekkeloos verlopen;
 • Je legt operationele contacten met opdrachtgevers;
 • Je bent verantwoordelijk voor de optimalisering van de marges en kostenbesparing, waar het inzet van de dagelijkse personeelsplanning betreft.

Over Consolid
Autoreset is een dochterbedrijf van Consolid en we delen samen het hoofdkantoor in Hoofddorp. Consolid is in Nederland dť detacheerder in Transport, Logistiek & Mobiliteit. Onze flexkrachten zijn werkzaam voor opdrachtgevers in alle hoeken van het land. Om onze opdrachtgevers goed te kunnen bereiken en te bedienen beschikken wij over zes vestigingen, waarvan ons hoofdkantoor zich in Hoofddorp bevindt. Ook zitten wij Inhouse bij onze E-commerce locaties.

Consolid is een echt familiebedrijf waar veel ruimte is voor groei en ondernemen. We vinden het belangrijk dat ieders baan naast hard werken vooral ook gewoon ontzettend leuk is. We werken hard aan de ontwikkeling van onze organisatie en aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Onze slogan is dan ook ?jouw toekomst, onze aandacht?. Samen werken aan een organisatie die altijd in ontwikkeling is, met naast de teamdoelstellingen ook individuele doelen die bij jou passen en waarin je wordt gestimuleerd en gemotiveerd om de beste versie van jezelf te worden.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een aantrekkelijk salaris bieden wij onze medewerkers een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
 • 25 Vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
 • 13 ATV dagen (o.b.v. 40-urige werkweek) of 5% bruto ATV toeslag;
 • Bonusregeling;
 • 8% vakantiegeld
 • Bij indiensttreding een uitgebreid onboardingsprogramma;
 • We komen graag samen d.m.v. vestigingsborrels, vrijmibo's en feestjes;
 • Een salaris van EUR2.150,- tot EUR2.800,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid