Consolid

Recruiter Opleiding

Details van de functie

Logo Jij wordt dť selectiespecialist voor onze Consolid Academy. Je draagt zorg voor het werven en selecteren van nieuwe opleidingskandidaten. Je speurt hiervoor diverse kanalen af en weet op effectieve wijze potentiŽle kandidaten te bereiken en te interesseren om bij ons een opleiding te starten. Dit zijn bijvoorbeeld opleidingen tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur of taxichauffeur, en ook met een baangarantie! Help jij hen aan een droomjob?!

Doordat jij het eerste aanspreekpunt bent voor onze potentiŽle opleidingskandidaten, ben jij het visitekaartje van Consolid. Dit geeft jou de kans om bij ieder nieuw contact Consolid en de Academy op de kaart te zetten. Het creŽren van nieuwe aanwas voor onze arbeidsmarkt begint dus bij jou! Dit is in hoofdlijnen wat je gaat doen:
 • Landelijk actief searchen naar potentiŽle kandidaten via diverse kanalen;
 • Het voeren van kennismakingsgesprekken;
 • Het afnemen van testen als de capaciteitentest en het organiseren van rijtesten;
 • Actief deelnemen, bijdragen en initiŽren van open dagen en informatiebijeenkomsten;
 • Kandidaten matchen met een opleiding en toekomstige carriŤre die bij hen past;

Heb je creatieve ideeŽn, bijvoorbeeld over hoe we meer kandidaten kunnen aantrekken? Of hoe we nog beter kunnen inspelen op de behoefte van de klant of opleidingskandidaat? Dan horen we dat graag! Binnen deze functie is veel er ruimte voor je eigen inbreng en we zoeken elkaar graag op om te sparren.

Over Consolid Academy
Graag stellen we je voor aan onze Consolid Academy! Consolid?s eigen opleidingsinstituut waar we erg trots op zijn. Deze afdeling is vol in ontwikkeling en is elke dag weer opzoek naar kansen om onze opleidingsmarkt te vergroten. Onze collega?s van de Academy inventariseren opleidingsbehoeften van onze eigen flexkrachten en onze opdrachtgevers en ontwikkelen daar passende trainingen voor.

Richard Zwarter is onze Manager Academy. Hij is al geruime tijd werkzaam voor Consolid en heeft veel kennis over de organisatie. Zijn team bestaat uit Opleidingsconsultants, opleidingsdeskundigen, Support en onze eigen Vakinhoudelijk leidinggevende binnen Rail, die ieder in hun eigen specialisatie werkzaam zijn.

Anno 2023 is de Consolid Academy grote stappen aan het maken en gaan we vooral steeds meer voor onze opdrachtgevers betekenen. Ons opleidingsaanbod wordt hierin steeds een beetje groter!

Over Consolid
Wij zijn in Nederland dť detacheerder in Transport, Logistiek & Mobiliteit. Onze flexkrachten zijn werkzaam voor opdrachtgevers in alle hoeken van het land. Om onze opdrachtgevers goed te kunnen bereiken en te bedienen beschikken wij over zes vestigingen, waarvan ons hoofdkantoor zich in Hoofddorp bevindt. Ook zitten wij Inhouse bij onze E-commerce locaties.

Consolid is een echt familiebedrijf waar veel ruimte is voor groei en ondernemen. We vinden het belangrijk dat ieders baan naast hard werken vooral ook gewoon ontzettend leuk is. We werken hard aan de ontwikkeling van onze organisatie en aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Onze slogan is dan ook ?jouw toekomst, onze aandacht?. Samen werken aan een organisatie die altijd in ontwikkeling is, met naast de teamdoelstellingen ook individuele doelen die bij jou passen en waarin je wordt gestimuleerd en gemotiveerd om de beste versie van jezelf te worden.

Arbeidsvoorwaarden
 • Een dienstverband van minimaal 32 uur
 • Bij indiensttreding een uitgebreid onboardingsprogramma
 • Trainingen op het gebied van o.a. recruitment
 • Altijd toegang tot onze eigen Consolid Talent Academy, het online leerplatform
 • We komen graag samen met collega's!

In het oog springende arbeidsvoorwaarden:
 • Een maandsalaris tussen de EUR2.150,- en EUR2.800,- bruto (bij fulltime)
 • 25 vakantiedagen (bij fulltime)
 • 13 ATV dagen (bij fulltime) of 5% bruto ATV toeslag
 • Een bonusregeling (max 10%)
 • Reiskostenvergoeding, beschikking over een laptop en werktelefoon
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid