Consolid

Chauffeur CE

Details van de functie

Logo Als vrachtwagen chauffeur bij PostNL rijdt jij van Depot naar Depot en van en naar klanten van PostNL. Denk aan Bol.com, CoolBlue, Zalando en vele andere mooie grote en kleine bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afhalen van rolcontainers met brieven en of pakketten. Je rijdt in Nederland, België en soms is er een hele mooie lange rit naar Ibbenbüren (Duitsland) Dit doe je natuurlijk in een modern (vaak nieuw) wagenpark waarbij onderhoud top is geregeld! Je begint je dag met een kop koffie in de kantine, praatje met je collega's en de coaches. Iedereen wil elkaar kennen en ze zijn erg behulpzaam. Je krijgt een goed inwerk traject zodat jij PostNL goed kan vertegenwoordigen en daarnaast krijg jij alle hulp die er voor nodig is om dit werk goed te kunnen uitoefenen. Met een flexibele instelling scoor jij punten bij jouw collega's en coaches en maak je ook nog kans op een vast contract bij PostNL.

Arbeidsvoorwaarden

Als chauffeur CE bij PostNL heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Wanneer je start en het bevalt goed van beide kanten tevreden zijn, heb je uitzicht op een vast contract.

Daarnaast krijg je van ons:
  • Een goed salaris van maximaal EUR16,95 bruto per uur (afhankelijk van ervaring), exclusief toeslagen;
  • Reiskostenvergoeding conform cao PostNL;
  • Parttime en fulltime mogelijkheden in dag- en nachtdiensten (planning wordt verzorgd door Consolid) Uiteraard hoor je ruim van tevoren wanneer jouw werkdagen en werktijden zijn.
  • Je krijgt een toeslag van 20 tot 40% op je uurloon als je zaterdag, ?s avonds of ?s nachts werkt en een toeslag tot 100% als je werkt op zon- en feestdagen.
  • 25 verlofdagen (o.b.v. fulltime), 8,33% vakantiegeld en een goede pensioenregeling;
  • Opleidingsmogelijkheden en veel persoonlijke aandacht van jouw persoonlijke zaakwaarnemer en coach van PostNL.
  • Een klein hecht team op onze standplaats Son. Je deelt je wagen met een collega.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid