Consolid

Buschauffeur bij Connexxion

Details van de functie

Logo Als buschauffeur draag jij een steentje bij aan de maatschappij, want je brengt dagelijks talloze passagiers van jong tot oud veilig van A naar B. Verder ben je verantwoordelijk voor je voertuig, de veiligheid van je medeweggebruikers en natuurlijk jezelf. Daarnaast vraagt het besturen van een bus stiptheid en uiterste concentratie in het verkeer. Je brengt niet alleen je passagiers, maar ook jezelf naar een mooie bestemming. Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur kiest voor een vak waarbij je een prachtige carrière kan opbouwen.

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, sta jij stevig in je schoenen, ben jij communicatief sterk en kan jij goed anticiperen op de situaties die zich voor kunnen doen in het verkeer? Dan is deze uitdagende baan als buschauffeur jou perfect op het lijf geschreven.

Connexxion als opdrachtgever:Connexxion is onderdeel van Transdev Nederland. Transdev is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Dit is de mogelijkheid om werkzaam te zijn bij een grote internationale organisatie. Door innovatief te zijn als organisatie zorgen ze ervoor dat jij altijd in de nieuwste bussen rijdt. Daarnaast kom je te werken binnen een team met enthousiaste collega?s waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Als buschauffeur bij Connexxion ga je rijden met een 12- 15- of 18- meter bus in de regio.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een aantrekkelijk startsalaris tussen de EUR2.444 en EUR3.343 exclusief toeslagen;
  • Een fulltime of parttime dienstverband;
  • Een contract voor bepaalde tijd van een jaar;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Bij fulltime dienstverband een garantie van minimaal 32 uur per week;
  • Inzetbaarheid in de weekenden is een vereiste;
  • Je weet al lang van tevoren wat je werkdagen zijn.

In deze functie ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Transport, Logistiek & Mobiliteit!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid