Consolid

Opleiding tot Vrachtwagenchauffeur CE Winkeldistributie bij Simon Loos

Details van de functie

Logo Qua starttijden en werkdagen zijn we flexibel: in deze functie kun je jouw werkdag starten tussen 01.00 uur 's nachts en 12.00 uur 's middags en we rijden alle dagen van de week. Je begint je dag op het distributiecentrum, waar je samen met je collega's de vracht laadt. De vrachten bestaan veelal uit rolcontainers (gekoeld en ongekoeld). Meestal bevoorraadt je twee Albert Heijn filialen met één vracht. De losploeg van de filialen staat klaar om je hierbij te helpen. Je krijgt eventuele retourvrachten mee terug. Kom je ergens niet uit? Dan is er altijd een planner bereikbaar om met je mee te denken. Je hebt gedurende de dag contact met jouw planner via de boordcomputer en de telefoon. Op jouw standplaats is ook een planning aanwezig, die je spreekt bij het starten en eindigen van je werkdag. Voor de winkeldistributie zijn we 7 dagen per week op de weg te vinden. We vinden het daarom fijn als je standaard of regelmatig een weekenddag werkt. Dat wordt uiteraard gecompenseerd met een vrije dag doordeweeks. Jouw behendigheid als chauffeur train je volop. Je maakt kilometers over de snelweg en manoeuvreert vervolgens weer door smalle dorpsstraten.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een door ons betaalde opleiding voor je CE rijbewijs (inclusief code 95);
  • Je komt rechtstreeks bij ons in dienst met een jaarcontract. Als het van beide kanten bevalt, is na afloop van dit jaar een vast contract het uitgangspunt.
  • Je krijgt een salaris in functiegroep D (EUR 13,94 ? EUR 17,64 per uur), conform cao Beroepsgoederenvervoer. Altijd correct en op tijd.
  • Je kunt rekenen op een goed inwerktraject en begeleiding van onze eigen chauffeurstrainers.
  • Een voor jou op maat gemaakt plan, om zo snel mogelijk aan de slag te gaan;
  • Een team van gemotiveerde en enthousiaste collega?s;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid