Facilicom Solutions

Huismeester bij onze klant KLM

Details van de functie

Logo Klaar voor een uitdagende rol als Huismeester in een inspirerende omgeving? Jouw regelvaardigheden en klantgerichtheid maken het verschil!

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn Facilicom, een Nederlands familiebedrijf en met 28.000 collega's een van de grootste dienstverlenende organisaties in ons land. Voor ons professionele, informele en hechte accountteam dat voor onze klant KLM actief is zoeken wij een nieuwe collega Huismeester.

Jouw rol

Als Huismeester ben je verantwoordelijk voor de orde en netheid in het pand. Naast het signaleren en melden van storingen, los je waar mogelijk zelf zaken direct op. Je loopt dagelijks controlerondes door het pand en pakt proactief zaken op. Daarnaast voer je allerhande werkzaamheden uit zoals kleine niet elektrische onderhoudswerkzaamheden, interne kleine verhuizingen, aansluiten/bedienen van audiovisuele middelen in de vergaderzalen, etc.

Je bent een echte regelaar. Je haalt plezier uit contact met mensen en helpt mensen graag waar nodig. Mogelijke knelpunten signaleer je en pak je aan. Met jouw goede communicatieve vaardigheden weet je mensen op de juiste manier te woord te staan. Je bent het visitekaartje van Facilicom bij de klant op locatie.

De werkzaamheden die bij deze functie horen zijn gevarieerd. Je bent breed inzetbaar, in staat om snel te handelen en je voelt je verantwoordelijk om de klant zo goed mogelijk te bedienen.

Jouw team

Onze dienstverlening aan onze klant betreft integraal facilitair management (IFM): alle schoonmaakwerkzaamheden, receptie, catering, groenonderhoud en nog vele andere diensten vertrouwt onze klant aan Facilicom toe. Dat is een grote en mooie uitdaging die we oppakken met ons accountteam. Je draagt verantwoordelijkheid af aan de Servicelijn Manager in een team van collega's waar iedereen elkaar helpt om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Je komt te werken in het facilitair team van Facilicom op het KLM account. Samen met de andere huismeesters die werkzaam zijn op het account vorm je een team en je vervangt elkaar onderling bij ziekte of vakantie.

Wat je krijgt

 • Je krijgt een leuke afwisselende functie met kansen om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien;
 • Een marktconform salaris tussen de EUR 2.200,- en EUR 2.800,- per maand, wij kennen binnen Facilicom een 4-weken salarisbetaling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van n van onze collectieve ziektekostenverzekeringen en andere collectieve verzekeringen af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
 • Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan.

Wie je bent

Wij zijn op zoek naar een energiek persoon met frisse ideen en oog voor detail. Iemand die niet bang is om de mouwen op te stropen, proactief is en in staat is om succesvol te communiceren met leveranciers, klanten, opdrachtgever en collega's. Hiernaast beschik je over:
 • MBO-niveau werk- en denk niveau, verkregen door opleiding of ervaring bij voorkeur in een facilitaire werkomgeving;
 • Ervaring in een soortgelijke functie;
 • Vernieuwend en ondernemend;
 • Je kunt zelfstandig werken op verschillende klantlocaties;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat, of bereid dat te behalen;
 • Je bent direct, duidelijk en bovenal communicatief vaardig;
 • Je hebt een dienstverlenend karakter en vindt het een kick om de opdrachtgever te ondersteunen en problemen op te lossen;
 • Je bent woonachtig in regio Amsterdam.

Spreekt bovenstaande vacature jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben je binnenkort onze nieuwe collega! Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met onze recruiter Najma el Kouch op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions