Bouwmaat

Visual Merchandiser

Details van de functie

Logo Wat breng je mee?

Wie ben jij?

Je bent iemand met een proactieve houding en je bent in staat jouw eigen visie te vormen en je eigen weg te gaan. Je durft een risico te nemen, je denkt makkelijk mee met veranderingen en je krijgt energie van een leidende rol.

Je bent nieuwsgierig en wilt graag op verschillende niveaus bezig zijn met productcategorieŽn binnen de bouwmaterialenwereld.

Verder vragen wij:

  • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde opleiding in een commerciŽle richting
  • 3 tot 5 jaar relevante aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie binnen de retail en/of groothandel en/of e-commerce
  • Kennis van de programma’s Spaceman en AutoCAD
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling
  • Heb je kennis van en ervaring met omnichannel-strategieŽn en werken in een omnichannel-omgeving dan is dit het vermelden waard

Wij geloven in de kracht van de juiste mix aan competenties. Daarom zijn we benieuwd naar welke competenties jij meebrengt. Hoe meer diversiteit, hoe effectiever we kunnen zijn op uiteenlopende terreinen.

Wij zijn nieuwsgierig naar je talent en hoe je het verschil maakt voor onze organisatie.

Wat krijg je terug?

Wie zijn wij?

Jouw werkplek is bij de Beste Werkgever in retail van 2022-2023. Dat is niet voor niets en daar zijn we dan ook enorm trots op! Wij hebben een zeer afwisselende functie voor je klaarliggen met veel doorgroeimogelijkheden. Als organisatie willen we blijven ontwikkelen en innoveren. Kortom, we zijn een professionele, gedreven organisatie met een sociale en resultaatgerichte cultuur. Vindingrijkheid en daadkracht staan hoog in ons vaandel.

Bouwmaat kenmerkt zich door een fijne werksfeer waar successen worden gevierd en we staan stil bij jubileums en andere bijzondere momenten. Niet voor niets is een van onze merkwaarden ‘Persoonlijk betrokken’. Daarnaast zorgen we ook goed voor onze mensen. We hebben een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling met flexibel sparen en werken hybride. Ook stellen we thuiswerkmiddelen ter beschikking. Persoonlijke groei en verdere ontwikkeling in je (eigen) vakgebied is met ons eigen digitale opleidingshuis Bouwplaats altijd binnen handbereik.

Naast dit alles bieden wij een fulltime brutosalaris tussen de € 2.880,00 en € 3.600,00 per maand met een resultaatafhankelijke bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris. Ben je in een kalenderjaar niet ziek geweest, dan krijg je naast de 26 vakantiedagen nog 3 extra vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband). Bovendien ontvang je ook korting op al onze producten, dus je kunt thuis volop aan de slag met onze kwaliteitsproducten.

Het team

Binnen de afdeling werk jij nauw samen met je directe collega’s. Dit team bestaat, met jou erbij, uit acht personen. Vooral samenwerken en de klant zo goed mogelijk willen begrijpen, zijn kenmerkend voor het team. Met z’n allen werken jullie aan een gemeenschappelijk doel, namelijk het continu optimaal voorzien in de behoeften van onze klanten.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Als Visual Merchandiser ontwerp en ontwikkel jij assortimentspresentaties en schappenplannen en zorg je ervoor dat de klant een fijne en prettige winkelervaring heeft. Je vindt het een uitdaging om ons assortiment zo commercieel mogelijk te presenteren in al onze 51 vestigingen en zo de Bouwmaat formule en het assortiment te versterken.

Samen met onze Spacemanagers en de Category Managers vind jij je weg in de wereld vol onontdekte commerciŽle kansen en weet je kansen te kanaliseren en om te zetten in concrete acties. Zo ben je in staat na analyse van verkoopgegevens, markttrends en klantgedrag, producten strategisch in de vestigingen te positioneren.

Je vindt het een uitdaging om winkeldisplays te ontwerpen en creŽren die de aandacht van klanten trekken en de producten op een aantrekkelijke manier laten zien. Je vindt het leuk om visueel boeiende composities te creŽren. Je ontwerpt en ontwikkelt vooraanzichten van schappen, tijdelijke promotionele presentaties, productdisplays en visuele elementen binnen de Bouwmaat-formule.

Als projectdeelnemer aan diverse projecten draag je met jouw creatieve kennis en middelen bij aan het realiseren van de projectdoelstellingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vastleggen en verbeteren van processen.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Wil jij samen met Bouwmaat aan jouw carriŤre bouwen? Solliciteer dan op de functie Visual Merchandiser (Ontwerper Winkelinrichting & Presentatie) en stuur je CV en motivatiebrief. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Claudia Verboom, HR Adviseur a.i. via 033 – 299 28 00 of stuur een e-mail [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat