Bouwmaat

Teamleider Service & Kassa

Details van de functie

Logo Wat ga je doen

Als Teamleider Service & Kassa ben jij verantwoordelijk voor het gehele serviceproces, inclusief de administratieve verwerking en het beheer van de geldstromen in de vestiging. Je geeft leiding aan onze service- en kassamedewerkers maar staat ook graag zelf met beide benen op de werkvloer om hulp aan te bieden. Je maakt het onze klant nu eenmaal graag naar de zin.

Jij weet dat daarbij alles draait om het tevreden stellen en houden van klanten. In dat kader ondersteun je de Manager Logistiek & Service bij het opstellen en uitvoeren van het operationeel jaarplan. Je ziet toe op de correcte uitvoering van de administratieve processen rond kassa- en servicewerkzaamheden. Daarnaast verzorg je zelf de kas(sa)administratie en de administratie van de nachtverwerking. Het beheer en de administratieve verantwoording van de geldstromen neem je eveneens voor je rekening. Je moet dan onder meer denken aan de kluis, de kassalades en het geldtransport.

Service betekent voor jou ook: het optimaal ondersteunen van het verkoopproces. Je werkt om die reden met plezier offertes uit, verzorgt de orderadministratie en onderhoudt op een prettige wijze contacten met klanten, leveranciers en transporteurs. Vanzelfsprekend zorg je voor een optimale bezetting op de werkvloer. Daarbij creëer je een positieve werksfeer en een omgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf en elkaar weet te halen. Want jij weet dat service staat of valt met een goede samenwerking.

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent.

Je bouwt meer op bij bouwmaat

Wij bieden:

 • een goed salaris tussen de € 2.686,63 en € 3.681,54 bruto per maand op basis van een werkweek van 40 uur (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • een functie voor 32 tot 40 uur per week
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • pensioenopbouw conform cao HIBIN
 • volop mogelijkheden zodat jij je kunt blijven ontwikkelen en eventueel doorgroeien door middel van een groot aanbod van interne opleidingsmogelijkheden
 • Telefoon
 • 20% personeelskorting
 • een bonus op basis van persoonlijke prestaties en die van de vestiging

Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao HIBIN. Daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

Wat breng je mee?

Betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Daar sta jij voor. Jij weet dat elk contactmoment met onze klant een kans is. En daarbij laat je niets aan het toeval over. Je bent accuraat, prettig in de omgang en je hebt een MBO-4+ opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting hospitality of facility. Daarnaast beschik je over minimaal drie jaar ervaring in een dienstverlenende functie, bijvoorbeeld klantenservice, en tot drie jaar ervaring in een leidinggevende functie. Daarnaast:

 • Je bent steengoed in het coachen en begeleiden van medewerkers
 • Je rol als meewerkend voorman is je op het lijf geschreven
 • Je kent de winkelprocessen als geen ander
 • Je hebt passie voor klanten
 • Je bent de spil waar het om draait voor zowel klanten als het team

Meer informatie of direct solliciteren?

Wil jij samen met Bouwmaat aan jouw carrière bouwen? Solliciteer dan op de functie Teamleider Service & Kassa door je CV en motivatiebrief te sturen naar [stuur een e-mail]. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor vragen kun je contact opnemen met één van onze HR collega’s; Cristel, Liesbeth, Joyce of Marthijn via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Let op: nadat je gesolliciteerd hebt via de button op deze site, ontvang je een mail (check ook je spam) met daarin een link. Graag verzoeken wij je om op deze link te klikken en je sollicitatie compleet te maken. Het is noodzakelijk om beide formulieren in te vullen, zodat wij jouw sollicitatie in behandeling kunnen nemen.

Trefwoorden: Teammanager, Supervisor, Teamleider Kassa, Teamleider Service
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat