Bouwmaat

Financial Controller

Details van de functie

Logo Wat breng je mee?

Wie ben jij?

Jij weet dat de perfecte output begint bij de input. Daarom neem jij met plezier de verantwoordelijkheid op je om financiŽle vraagstukken tot in detail te onderzoeken en begrijpen. Je vindt het leuk om hierover met verschillende collega’s in gesprek te gaan en de juiste vragen te stellen totdat je het vraagstuk doorgrond. Bovendien heb je er plezier in om te communiceren over de planning & controlcyclus en plezier in het bewaken van de financiŽle resultaten van de verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Jij bent scherp tot ver achter de komma.

Je bent proactief in het nemen van medeverantwoordelijkheid voor het rapporteren van financiŽle resultaten en neemt deze pro activiteit ook mee in bijvoorbeeld het ontdekken van kansen voor kostenbesparingen en het verbeteren van financiŽle processen.

Je hebt er plezier in om financiŽle informatie duidelijk en op een interessante manier over te brengen aan zowel financiŽle als niet-financiŽle belanghebbenden. Door jouw duidelijke rapporten en presentaties help je anderen de financiŽle situatie van onze organisatie te begrijpen en ondersteun je hen bij het nemen van beslissingen.

Verder vragen wij:

  • hbo werk- en denkniveau
  • hbo diploma in Bedrijfseconomie of Accountancy
  • Kennis van boekhoudkundige programma’s en Excel
  • 0 tot 3 jaar ervaring op het gebied van (financial) controlling

Breng je een ander relevant netwerk mee vanuit een andere sector, dan is dat interessant en het vermelden waard.

Wij geloven in de kracht van de juiste mix aan competenties. Daarom zijn we benieuwd naar welke competenties jij meebrengt. Hoe meer diversiteit, hoe effectiever we kunnen zijn op uiteenlopende terreinen.

Wij zijn nieuwsgierig naar je talent en hoe je het verschil maakt voor onze organisatie. Als je solliciteert gaan wij ervan uit dat je interesse hebt in onze organisatie en dat je bereid bent om in dienst te staan van onze ambities.

Wat krijg je terug?

Wie zijn wij?

Jouw werkplek is bij de Beste Werkgever in retail van 2022-2023. Dat is niet voor niets en daar zijn we dan ook enorm trots op! Wij hebben een zeer afwisselende functie voor je klaarliggen met veel doorgroeimogelijkheden. Als organisatie willen we blijven ontwikkelen en innoveren. Kortom, we zijn een professionele, gedreven organisatie met een sociale en resultaatgerichte cultuur. Vindingrijkheid en daadkracht staan hoog in ons vaandel.

We werken binnen een fijne werksfeer waar successen worden gevierd en staan stil bij jubileums en andere bijzondere momenten. Niet voor niets is een van onze merkwaarden ‘Persoonlijk betrokken’. Daarnaast zorgen we ook goed voor onze mensen. We hebben een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling met flexibel sparen en werken hybride. Ook stellen we thuiswerkmiddelen ter beschikking. Persoonlijke groei en verdere ontwikkeling in je (eigen) vakgebied is met ons eigen digitale opleidingshuis Bouwplaats altijd binnen handbereik.

Naast dit alles bieden wij een fulltime brutosalaris tussen de € 2.875,00 en € 3.625,00 per maand met een resultaatafhankelijke bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris. Ben je in een kalenderjaar niet ziek geweest, dan krijg je naast de 26 vakantiedagen nog 3 extra vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband). Bovendien ontvang je ook korting op al onze producten, dus je kunt thuis volop aan de slag met onze kwaliteitsproducten.

Het team

Binnen de afdeling Control & Analytics werk jij nauw samen met je directe collega’s. Dit team bestaat, met jou erbij, uit zeven personen. Naast de Financial Controllers en Business Controller werk je ook samen met de Business Analisten, een Projectleider en AOIC/CSRD Specialist. Ook werk je samen met de controllers bij onze vier Franchisenemers.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Als Financial Controller speel je een belangrijke rol in het succes van onze organisatie. Jij bent samen met collega’s verantwoordelijk voor een adequate afstemming en werkt samen met de controllers van onze Franchisenemers aan allerlei financiŽle vraagstukken. Als Financial Controller ben je medeverantwoordelijk voor het bewaken en beheren van de financiŽle gezondheid van Bouwmaat. Je houdt je bezig met de planning & controlcyclus, het opstellen van de jaarrekening en het analyseren van financiŽle vraagstukken. Hierin ondersteun je verschillende afdelingen en de directie.

Als Financial Controller heb je veel contact met andere afdelingen binnen de organisatie, zoals het management en de directie, de administratie en operationele teams. Je bent in staat om effectief te communiceren en samen te werken met mensen op verschillende niveaus en met diverse achtergronden. Ook haal je energie uit ad hoc vraagstukken vanuit de organisatie op gebied van o.a. logistiek en transferpricing. Vooruitdenken en in control zijn is precies wat jou past.

Kortom, als Financial Controller ben je ťťn van de sleutelfiguren die financiŽle stabiliteit en groei binnen Bouwmaat Nederland mogelijk maakt. Met jouw kennis, pro activiteit en communicatieve vaardigheden draag je bij aan ons succes en help je bij het nemen van weloverwogen besluiten.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Wil jij samen met Bouwmaat aan jouw carriŤre bouwen? Solliciteer dan op de functie Financial Controller en stuur je CV en motivatiebrief. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Claudia Verboom, HR Adviseur a.i. via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat