Kracht Recruitment

(Jr.) Werkvoorbereider GWW

Details van de functie

Logo Wil jij werken n het MKB en op strategisch en hoog niveau? Reageer dan snel op deze vacature!

Over de organisatie

Deze aannemer is een regionale aannemer die zich bezighoudt met wegenbouw, riolering, grondwerk en waterbouw. Binnen deze projecten staat het optimaal bedienen en ontzorgen van klanten hoog op de prioriteitenlijst. Om deze reden zijn ze betrokken vanaf de ontwerpfase. De organisatie heeft de slagkracht van een grote aannemer, maar de wendbaarheid van een MKB. Het bedrijf groeit hard, mede door de loyaliteit van de medewerkers en de binding met klanten en de regio. De cultuur binnen het bedrijf is ondernemend en er wordt veel samengewerkt in competente teams.

Functieomschijving

Als Werkvoorbereider kom je te werken in een hecht team. Samen met dit team ga je te werk om verschillende uitdagende projecten van begin tot einde succesvol en met het beoogde resultaat te realiseren. Bij sommige projecten ben je vanaf de ontwerpfase betrokken, bij andere projecten gaat het om de realisatie. De projecten waar je aan werkt verschillen in contractvormen, van RAW tot aan UAV-GC en bouwteams. Deze variatie in projecten en hiermee dus ook jouw taken maakt deze rol uitermate uitdagend en vol met afwisseling.

Jouw profiel

Als Werkvoorbereider bij deze aannemer heb je de kwaliteiten en/of ambitie om zelfstandig projecten voor te bereiden. Daarnaast onderhoudt je contacten met stakeholders en werk je samen met collega's om succes te behalen. Je communicatieve vaardigheden, analytische denkvermogen en doelgerichte werkhouding helpen je deze rol met succes te bekleden. Ben je een ervaren werkvoorbereider of heb je juist de ambitie om dit te worden? In beide gevallen nodigen we je uit om te reageren.

Aanbod
Het primaire en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en aantrekkelijk. Daarnaast kom je te werken in een onderneming waar oog is voor het personeel. Er wordt veel geļnvesteerd in jouw ontwikkeling. Ook teamuitjes, borrels en andere activiteiten staan regelmatig op de planning.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Kracht Recruitment