Kracht Recruitment

Allround timmerman Onderhoud & Beheer bij Van de Klok

Details van de functie

Logo Ben jij een servicegerichte timmerman en heb je ervaring met het werken in woon- en werkomgevingen? Solliciteer dan nu!

Over de organisatie

Van de Klok is samen met zusteronderneming Novaform Vastgoedontwikkelaars onderdeel van KlokGroep, een financieel daadkrachtig familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Van de Klok staat voor een ge´ntegreerde aanpak. Deze ge´ntegreerde aanpak houdt in dat ze tijdens elke fase van bouwen en ontwikkelen anticiperen op de volgende fase. Van initiatief tot en met het beheer. Alles is met elkaar verbonden en heeft direct invloed op elkaar. Daarnaast is het praktisch dat opdrachtgevers en kopers met slechts ÚÚn partij te maken hebben.

Je komt werken in een modern kantoor gevestigd Nijmegen waar flexwerken de standaard is. Er is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen mede dankzij 'Klokschool'. Dit is het eigen opleidingsinstituut van Van de Klok. Daarnaast zijn er ook externe opleidingen mogelijk of individuele coaching. Van de Klok is een echt familiebedrijf en waar de medewerkers meer zijn dan alleen collega. Daarnaast staat vitaliteit hoog op de agenda met het programma 'Fit de Klok rond'. Tot slot is belangrijk dat je jouw eigen verantwoordelijkheid pakt en autonoom met deze vrijheid om gaat.

Functieomschijving

Bij het team Onderhoud & Beheer word jij ingepland op kortlopende projecten. Doorgaans zijn dit verbouwingen voor diverse opdrachtgevers uit de zakelijke markt, zoals woningcorporaties, onderwijs- of zorginstellingen en retailorganisaties. Jij verzorgt dagelijks alle voorkomende timmerwerkzaamheden op het project, en bent op de werkvloer het eerste aanspreekpunt van Van de Klok. Je hebt daarbij veel contact met de realisatiemanager. Het team waar jij mee samenwerkt, bestaat uit metselaars, stukadoors, tegelzetters, timmerlieden, een loodgieter en een elektromonteur. Team Onderhoud & Beheer heeft het kantoor en de werkplaats in Cuijk en hier ben jij regelmatig te vinden voor laden, lossen en werkoverleg.

Jouw profiel

Jij bent een timmerman in hart en nieren en je hebt oog voor communicatie, klanttevredenheid en productiviteit. Werken in een bewoonde omgeving of plekken waar gewerkt wordt, is voor jou geen probleem. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband je werk uitvoeren. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Bij Van de Klok werken we steeds meer met ondersteuning van digitale middelen, enige affiniteit met digitaal werken is dan ook handig als je bij Van de Klok aan de slag gaat. Je neemt jouw verantwoordelijkheid met betrekking tot de werktijden en spreekt in de organisatie uit wat je denkt en voelt.

Aanbod
  • Een salaris afgestemd op wie je bent en wat je kunt;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform het personeelsregelement en de bouw CAO, waaronder een winstdelingsregeling;
  • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via het eigen kennisdelingsprogramma 'KlokSchool' of door het volgen van externe opleidingen;
  • Een bedrijfsauto volledig ingericht met het benodigde handgereedschap en snoerloos elektrisch gereedschap;
  • iPad en smartphone;
  • Alle benodigde bedrijfskleding en PBM's.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Kracht Recruitment