Kracht Recruitment

Werkvoorbereider Werktuigbouw Revisiewerk

Details van de functie

Logo Voor deze goede relatie van Kracht Recruitment mogen wij op zoek naar een deskundig Werkvoorbereider / Engineer Werktuigbouwkunde Revisiewerk die als echte regelneef uit de voeten kan! Lees meer over deze vacature in Nijmegen.

Over de organisatie

Voor deze middelgrote speler uit Nijmegen is Kracht Recruitment op zoek naar een Werkvoorbereider / Engineer Werktuigbouw Revisiewerk. Deze totaalinstallateur specialiseert zich in het bieden van een maatwerkoplossing. Ze willen graag vanaf het voortraject al betrokken zijn om mee te adviseren en oplossingen aan te dragen die van toegevoegde waarde zijn voor haar opdrachtgevers. Daarnaast opereren ze in de service & onderhoud van bestaande installaties en weten ze ook hier waarde toe te voegen voor haar klanten. In deze tijd betekent dat hoofdzakelijk het verduurzamen van bestaande installaties. Duurzaamheid, maatwerk en techniek zijn kernbegrippen voor deze installateur. Toch vind je de gemoedelijke provinciaalse sfeer nog gewoon bij het koffieapparaat. Veel medewerkers komen uit de omgeving en fietsen met plezier naar de moderne vestiging. De organisatie maakt de afgelopen jaren een sterke groei en ontwikkeling door, waardoor ze ook veel investeren in de opleiding van het personeelsbestand. Innovaties op gebied van techniek is een ander thema wat blijft spelen, een vereiste om de groei in deze tijd te blijven volhouden. Verder is er sprake van een platte organisatie structuur en is er altijd wel ruimte voor een kop koffie en een praatje. Voor deze organisatie mogen wij op zoek naar een Werkvoorbereider / Engineer Werktuigbouw Revisiewerk.

Functieomschijving

De Werkvoorbereider / Engineer Werktuigbouw Revisiewerk mag aan de slag met diverse revisieprojecten. Nieuwe en bestaande klanten die aanpassingen willen aan de installaties met onder andere het oog op de duurzaamheidstransitie. Je voert zelf opnames uit en vertaalt klantwensen naar technische oplossingen. Maakt indien nodig een calculatie, bestelt materiaal, organiseert de voorbereiding en waarborgt de getelde projectdoelen. Je mag in ieder geval rekenen op de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • Opnames op locatie;
 • Engineeren en tekenen van de installaties;
 • Verzorgen van de werkvoorbereiding (bestellen, afroepen, plannen en organiseren);
 • Afstemming met de opdrachtgever, onderaannemers en leveranciers;
 • Afhandelen van meer/minderwerk.

Jouw profiel

Als Werkvoorbereider Werktuigbouw Revisiewerk pak je korte transformatieprojecten op. Een goede balans tussen kwaliteit en snelheid is hierdoor een belangrijke eigenschap. Je kan goed plannen en organiseren, bent sterk in de afstemming met relaties en bent in staat snel te schakelen. Enige commerciŽle/financiŽle kennis is een sterke pre. Voor deze rol neem je het volgende mee:
 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding richting werktuigbouwkunde;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent organisatorisch sterk;
 • Klantgericht en relationeel vaardig;
 • Kan makkelijk omschakelen.

Aanbod

De Werkvoorbereider Werktuigbouw Revisiewerk uit de omgeving Nijmegen gaat aan de slag in een leuk familiebedrijf die werken aan mooie, uitdagende projecten. Ze staan alom bekend als een professionele speler en zijn van alle markten thuis. Daarnaast werk je in een schoon, modern kantoorpand die van alle gemakken is voorzien. Medewerkers blijven hier lang zitten en groeien binnen de organisatie door.
 • Salaris tussen de € 2.500,- en de € 3.900,-;
 • Laptop en telefoon;
 • Mogelijkheid op een auto indien nodig voor de werkzaamheden;
 • Opleidingen en cursussen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Kracht Recruitment