Facilicom Solutions

Data- en Contract Analist voor onze klant KLM

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Holland
Schiphol
30 november 2023

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin jouw analytische vaardigheden centraal staan? Heb je een passie voor financiŽn en data?

Functieomschrijving

Als data- en contract analist speel je een cruciale rol in binnen het KLM account team van Facilicom Solutions. Je zult betrokken zijn bij het produceren van belangrijke rapportages en het verder ontwikkelen van data tot stuurinformatie. Dit is een samenwerking-intensieve functie waarin jouw analytische vaardigheden en proactieve houding van onschatbare waarde zullen zijn.

Dit ga je doen

Dagelijks komen er bij onze service desk vele meldingen binnen over onze dienstverlening. Denk hierbij aan storingen op het gebied van verlichting of bijvulmeldingen van koffie. Jij analyseert de data die hier uit komt en vertaalt deze cijfers naar concrete acties en adviezen. Je creŽert zo sturingsinformatie waar jouw collega's in de operatie (Community Managers, Manager Services en je collega's van duurzaamheid) mee verder kunnen. Op deze manier voed jij de operatie met wat er opvalt in de data om zo onze dienstverlening te verbeteren en efficiency te behalen. Door jouw expertise help je diverse teams om slimmer en op feiten gebaseerde inzichten te werken.

Naast het informeren van jouw collega's in de operatie zal je ook waardevolle inzichten aan onze klant KLM verstrekken. Denk aan verbetervoorstellen en bruikbare analyses om de dienstverlening efficiŽnter in te richten.

Over Facilicom Solutions

Facilicom Solutions is trots om de facilitaire dienstverlening te verzorgen voor het Integrated Facility Management account bij KLM. Dit account wordt uitgevoerd met een team van 230 gedreven professionals, die met hun toewijding en expertise de diensten leveren op meer dan 80 KLM locaties in en rondom Schiphol.

Wat je krijgt

Je bent een schakel in het Business Supportteam op locatie. Dit team bestaat uit contractbeheer, facturatie, service desk en jij als analist. Jouw collega's van de service desk creŽren jouw data dus je zal nauw samenwerken en kort schakelen met hen. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving op Schiphol waar we als team hecht en vol overtuiging samenwerken om de beste mogelijke dienstverlening aan KLM te bieden. We bieden jou de mogelijkheid jouw analytische vaardigheden verder te ontwikkelen.

Naast een uitdagende en veelzijdige functie, bieden wij:
 • Een salaris tussen de EUR 3.500,- en EUR 4.000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van je werkervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Netto onkostenvergoeding;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Ruimte voor groei en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.

Wie je bent

We zoeken een nieuwsgierige en daadkrachtige collega met sterke analytische vaardigheden en het vermogen om complexe gegevens te vertalen naar bruikbare inzichten. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Naast het analyseren van gegevens en voorspellende analyses, gebruik je je creativiteit om deze inzichten te visualiseren. Je pakt zaken snel op en je handelt daarin proactief. In jouw werkzaamheden werk je nauwkeurig en accuraat.

Daarnaast beschik je over:
 • 3 - 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Affiniteit met contracten, financiŽn en data;
 • Affiniteit met facility management;
 • Vergevorderde kennis van Excel (Power BI is een prť);
 • Een afgeronde hbo opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, aangevuld met een master Data Science of Business Analytics;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Als data- en contract analist bij Facilicom Solutions krijg je de kans om een verschil te maken en bij te dragen aan de groei van ons KLM Account. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer vandaag nog!

Wil je eerst nog meer te weten komen voordat je solliciteert? Dat kan! Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions