Gom

Schoonmaak medewerker bij een zorglocatie in Hengelo

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan als schoonmaakmedewerker in de zorg in Hengelo? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij namelijk op zoek in Hengelo naar een nieuwe enthousiaste collega die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komt versterken. Je gaat schoonmaakwerkzaamheden verrichten bij 2 verschillende zorglocaties in Hengelo. Hierdoor is het enorm belangrijk dat de medewerkers hier in een schone en zuivere werkomgeving kunnen werken. Jij bent hier een enorm belangrijke schakel in! Jij zorgt ervoor dat de behandelkamers, kantoren en het sanitair er weer brandschoon uitziet voor de werkdag.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur. Daarnaast wordt er van dinsdag tot en met vrijdag 1 uur en 20 minuten schoongemaakt bij de Bloedbank. Beide objecten liggen op loopafstand van elkaar. Dit is een parttime dienstverband van 15 uur per week. In overleg is het mogelijk om meer uur per week te werken.

We zijn op zoek naar iemand die de ambitie heeft om door te groeien tot vooman of voorvrouw. Ook is het mogelijk om als bijbaan hier aan de slag te gaan!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR12,58 en EUR14,35 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • de mogelijkheid een VOG aan te vragen;
  • affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom