Gom

Meewerkend teamleider schoonmaak op een kantoor in Rotterdam

Details van de functie

Logo Weet jij als meewerkend teamleider de verwachtingen van de klant te overtreffen? Woon je in de omgeving van Rotterdam? Dan zoekt Gom jou!

Functieomschrijving

Per 27 november 2023 zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als meewerkend teamleider, oftewel meewerkend voorman of voorvrouw, bij een kantoor in Rotterdam. Je bent zowel Leidinggevende als schoonmaak medewerker. Als meewerkend teamleider geef je leiding aan een team van schoonmaak medewerkers en ben jij de rechterhand van de rayonleider. Dit doe je bij een super toffe industriële locatie. Al met al, een leuke afwisselende baan!

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 17:00 tot 19:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 10 uur per week.

De locatie is goed te bereiken met het OV.

Bij Gom ben je méér dan een meewerkend teamleider: jij kent de procedures en je weet waar je moet zijn. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft. Jij bent het visitekaartje van Gom. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als meewerkend teamleider bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de EUR13,36 en EUR16,01 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • werkkleding;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • en diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen!

Wie je bent

Je bent enthousiast, gastvrij en klantgericht. Als meewerkend teamleider in de schoonmaak weet je van aanpakken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen naar je collega's toe, ook richting de klant. Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor detail en kan goed samenwerken. Je bent sterk in het behouden van overzicht en kan goed feedback geven en ontvangen. Voor deze vacature breng jij het volgende mee:

  • goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • ervaring in leiding geven;
  • ervaring als schoonmaker, interieurverzorger of een andere functie in de schoonmaakbranche (pré).

Ben jij de meewerkend teamleider die wij zoeken in de omgeving Rotterdam? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom