STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Cornelissen Groep

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

De opleiding tot vrachtwagenchauffeur volg je via Cornelissen middels het traject van het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Heb jij je cv en leuke motivatie toegevoegd bij je sollicitatie, dan nemen wij (STL) deze in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar de Cornelissen Groep. Daarna volgt er een eerste gesprek met de opleidingscoördinator en/of teamleider. Om een goed beeld te krijgen ga je na een positief gesprek maar liefst twee dagen mee met een mentorchauffeur. Zijn jullie allebei nog steeds positief, dan word je aangemeld voor een testdag bij STL. Bij een positieve testuitslag start je met de opleiding C en CE. Heb je je rijbewijs behaald, dan start je bij Cornelissen Transport. Wanneer jij het C-rijbewijs hebt behaald, kan je op sommige standplaatsen al starten op de bakwagen. Je zal van tevoren op twee daagse introductie komen bij onze eigen Cornelissen Academy, daarna zal je ingewerkt worden door een mentorchauffeur. Heb je het vertrouwen dat je alleen kan? Dan ga je zelfstandig aan de slag!

Op het moment dat je ook het CE - rijbewijs hebt behaald, ga je doorstromen naar de trekker oplegger met begeleiding van mentorchauffeur.

Wat neem je mee?
  • Rijbewijs B met minimaal 2 jaar rijervaring;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Flexibiliteit;
  • Woont in de omgeving van Heteren.(max 30 km)

Waar ga je werken?

Cornelissen zorgt inmiddels al bijna een eeuw voor een uitstekende logistieke dienstverlening. Als je het hebt over transport, dan doen zij dit voornamelijk voor de retail branche. Je kan dan denken aan klanten als Albert Heijn, Jumbo en Kruidvat. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste spelers in deze branche, en ze hebben meerdere locaties binnen de BeNeLux. Maar het familiaire, dat zit er bij Cornelissen nog steeds in! Ze werken hard, en zorgen ervoor dat de klus optimaal wordt geklaard. Samen, want samen doet Cornelissen het iedere dag een stukje beter!

Wat krijg je?
  • Salaris conform CAO Beroepsgoederen vervoer, 2277,00 tot 2881,00 o.b.v. 40 uur;
  • Constante begeleiding;
  • Een baangarantie na het behalen van je groot rijbewijs;
  • Je komt te werken bij een vooruitstrevende en ambitieuze werkgever;
  • Er heerst een prettige werksfeer;
  • Moderne werkomgeving.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL