STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C(E) bij Vos Transport

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Vos Transport. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Zodra jij je rijbewijzen hebt gehaald ga je bij Vos Transport aan de slag. Je doorloopt samen met Vos Transport een inwerkperiode met goede begeleiding. Vos Transport biedt werk op maat, afwisselende of juist gestandaardiseerde routes. Zij kijken samen met jou wat het beste bij je past! Je kunt zowel nationaal als internationaal werken. Jij bent het visite plaatje voor hun bij de klanten!

Wat neem je mee?

 • Je autorijbewijs en 2 jaar ervaring;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Woonachtig in omgeving Alblasserdam;
 • Passie voor het chauffeurs vak (andere achtergrond dan vrachtwagenchauffeur? Geen probleem!);
 • Beschikbaarheid voor minimaal 32 uur per week;
 • Net je C of CE rijbewijs gehaald maar nog geen ervaring? Ook dan vragen wij je te solliciteren!

Waar ga je werken?

Als internationaal transportbedrijf heeft Vos Transport Group bewezen een uniek transportconcept aan te kunnen bieden. De klanten zijn hierdoor in staat een hoge servicegraad aan hun opdrachtgevers te bieden en dus hun eigen concurrentiepositie te verbeteren.
Vos Transport Group is een nationaal- en internationaal transportbedrijf dat gespecialiseerd is in groepage transporten van en naar ScandinaviŽ, Benelux, Duitsland en Groot-BrittanniŽ met vestigingen in Deventer, Alblasserdam, Ittervoort en in Groningen. Door hun expertise in de markt vervullen zij een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van onze opdrachtgevers en zijn zij een gewaardeerde businesspartner. Met meer dan 750 medewerkers en een vloot van +350 trekkende eenheden zetten zij zich dagelijks 100% in voor de klanten.

Wat krijg je?
 • Een opleiding om jouw rijbewijs C te halen;
 • Een tijdelijke contract bij Vos Transport Group met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Prettige werksfeer in een leuk team;
 • Intern opleidingscentrum, met een opleider die begeleiding kan geven op de momenten wanneer jij het nodig hebt;
 • Modern wagenpark;
 • Werk bij een bedrijf dat graag met je meedenkt en rekening houdt met jouw wensen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL