Trigion

Beveiliger overheidsinstanties Den Bosch

Details van de functie

Logo Als beveiliger bij Trigion zorg jij voor de veiligheid op een overheidsinstantie. Ben jij graag actief en help je graag mensen? Ga direct fulltime aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

Functieomschrijving

Werken als objectbeveiliger bij overheidsinstanties in de regio Den Bosch betekent dat je in een internationale omgeving gaat werken. Je loopt brand- en sluitrondes, draait meldkamerdiensten en je opent en sluit het gebouw. Een afwisselende werkomgeving met veel verschillende nationaliteiten en culturen waarbij jij als medewerker echt het verschil kan maken.

Jouw werkzaamheden richten zich op het inzetten voor de veiligheid in onze samenleving. Je gaat deel uitmaken van een professioneel en leuk team waarin je veel verantwoordelijkheid wordt toevertrouwd bij de locatie(s) waar je gaat werken. Dit zijn locaties waar de klant jou persoonlijk bij naam kent en je ziet als een gelijkwaardige collega. Je taak richt zich op beveiligingswerkzaamheden - host taken. Je bent je bewust van de uiteenlopende culturen en nationaliteiten op deze locaties en je bent in staat om zaken vanuit een ander cultureel perspectief te bekijken.

Taken als het welkom heten van gasten en ervoor zorgen dat deze zich op hun gemak voelen. Fungeren als visitekaartje en aanspreekpunt van de organisatie. De precieze invulling van de taken hangt af van het werkveld en de locaties. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je voert je taken goed en zorgvuldig uit en zet hiervoor een stapje extra als dat nodig is. Je kijkt met een kritisch oog naar processen binnen je werkomgeving en durft verbeteringen aan te kaarten. Bij deze overheidsinstanties in Den Bosch draai je dag- en avonddiensten op maandag tot en met vrijdag en op zaterdag ochtend- en middagdiensten dus het is belangrijk dat je flexibel bent.

Wat je krijgt

Werken beveiliger bij Trigion betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Verder krijg je:

 • Jaarcontract en uitzicht op een vast contract.
 • Bruto uurloon tussen de EUR16,01 en EUR19,08 (conform CAO Particuliere Beveiliging), afhankelijk van jouw ervaring.
 • 13 keer per jaar salaris.
 • Onregelmatigheidstoeslagen waardoor je salaris flink kan oplopen.
 • Rooster wat 4 weken van tevoren bekend is.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist of 0,18 per km (vanaf 9 km).
 • Pensioenregeling ,eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Toegang tot online trainingen van de Trigion Academie.

Wie je bent

Actief durf je jezelf wel te noemen, als beveiliger loop je wat af. Dat je sociaal, betrouwbaar en stressbestendig bent spreekt voor zich. Jij weet jouw kalmte over te brengen op de mensen die je beveiligt. Onze slogan 'Trigion: De veilige keuze' straal jij ook echt uit. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag. Gastvrijheid zit in je natuur, je vindt het belangrijk dat bezoekers zich welkom voelen. Als onze nieuwe objectbeveiliger:
 • Bezit je een mbo- diploma Beveiliger 2.
 • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Heb je bij voorkeur ervaring in de particuliere beveiliging
 • Beheers je de Nederlandse taal goed en beheers je de basisvaardigheden Engels.
 • Bezit je bij voorkeur een rijbewijs B (niet verplicht) en eigen vervoer.
 • Ben je woonachtig binnen 50 km vanaf Den Bosch.

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig.

De game duurt zo'n 20 minuten. Je ziet video's over het werk als beveiliger bij Trigion. Zodra je de game hebt afgerond hebben wij een goed beeld van jou én heb jij een goed beeld van het werkveld. We nemen daarna binnen drie werkdagen contact met je op.

Deze sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion